OB er ny bundprop efter nederlag i Hobro: Hvad skal der ske nu?

Af Michael Qureshi

OB har fået alt andet end en god start under den nye træner Jakob Michelsen.

Lørdag eftermiddag gik det helt galt, da OB tabte sin fjerde kamp i sæsonen 3-2 ude mod Hobro. Helt skidt så det ud ved pausen, hvor Hobro var foran 3-0 efter en forrygende første halvleg.

Anden halvleg fik OB dog rettet lidt op på tingene med scoringer fra Nicklas Helenius og Rasmus Festersen.

Men det kunne ikke forhindre endnu et nederlag til OB.

Dermed rykkede Hobro fra bundplaceringen i Superligaen forbi OB og overlod den lidet flatterende plads til Fyns største fodboldklub.

Fire nederlag i fem kampe

Dermed hedder statistikken for denne sæsons første fem kampe, at OB har fået et point i en uafgjort kamp mod Sønderjyske og ellers tabt resten. Blandt andet har de nu tabt til hold som Vendsyssel og Hobro.

Jakob Michelsen overtog roret i OB efter fyringen af Kent Nielsen, da OB-ledelsen mere ambitiøst satser på placeringer i Top 6.

Selv om der kun er spillet fem kampe af sæsonen, så bliver det noget af et efterslæb på en katastrofal sæsonstart, som OB og Jakob Michelsen skal hente ind frem til Superligaen inddeles i playoff.

Må ud på transfermarkedet

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at OB er nødt til at kigge på transfermarkedet for at forstærke sig. Det er stort set i alle rækker, at OB godt kunne bruge nye profiler.

Derudover vil OBs bestyrelse helt sikkert kigge mere detaljeret på Jakob Michelsens arbejde på træningsbanen for at vurdere, om de fortsat har tillid til, at han kan løfte opgaven.

En trænerfyring vil være ret overraskende, og OB viste da også i nederlaget til FCK, at der var fremgang i spillet.

Men resultaterne er uden tvivl katastrofale for en ny træner, og en 3-0 snitter mod Hobro, der heller ikke havde vundet en kamp før lørdagens opgør, gør virkelig ondt på alle, der har et stribet hjerte.