OB sigter mod comeback til toppen af dansk fodbold

Skrevet af: Redaktionen

2020 er hidtil alt andet end et jubelår for dansk fodbold. Corona-krisen satte pludselig hele Superligaen i stå, og alt det klubberne har arbejdet for i sæsonen 2019-2020 er rimelig spildt.

Det er vist rimeligt sikkert, at FC Midtjylland henter mesterskabet, og det spår samtlige eksperter også. Hvis man i øvrigt vil guides rundt til de bedste Betting Sider DK så man er helt klar til, at Superligaen sparkes i gang igen, så findes der rigtig flere gode muligheder online.

Ellers blæser de store spørgsmål i vinden, og man må konstatere, at for de fleste klubber handler det blot om at få hældt sæsonen ud med badevandet.

Kigger man isoleret på Odenses stolthed OB, så har det været en blandet omgang i denne sæson. Træner Jakob Michelsen har ikke helt formået at få rytme og balance ind i holdet, og man har leveret ustabile perioder.

Der har været højdepunkter såsom en flot 3-1 sejr over FC Nordsjælland, og så har man formået at tabe til Horsens og spille uafgjort med bundproppen Silkeborg.

Blandt Danmarks rigeste

Det ligger langt væk fra de ambitioner som OB-toppen med bestyrelsesformand og klubbens reelle ejer Niels Thorborg i spidsen.

De fleste er nok bekendt med Peter fra L’easy. Eller måske husker man den skøre Luffe i tv-reklamerne. Manden bag L’easy er Thorborg.

Han er Danmarks 11. rigeste mand og Odenses rigeste med en formue på omkring  tæt på 9 milliarder kroner.

Han ejer i dag 92 procent af aktierne i Odense Sport & Event. Det er ham, der bestemmer alt i OB. Så er det slået fast. Men Thorborg drømmer om et OB, der igen kæmper med om medaljer og måske endda mesterskabet.

Han spejder misundeligt mod Herning, hvor Matthew Benham i selskab med Rasmus Ankersen har ført midtjyderne til den stærkeste konkurrent i dansk fodbold til FC København.

Har fået ønsker opfyldt

Det burde også være muligt i Danmarks tredjestørste by og med de omgivelser Odense giver OB. Sportschef Michael Hemmingsen har et stort pres på skuldrene.

Der er blevet handlet meget, og han har stort set fået det, han har ønsket. Derfor skal resultaterne også leveres, og senest i næste sæson 2020-2021 skal OB have bidt sig fast i toppen af Superligaen.

I værste fald kan det betyde, at Niels Thorborg en dag bliver så træt af sit “barn”, at han overlader det til andre. Siden 2006 anslås det, at Thorborg har skudt over en kvart milliard kroner i OB. Det er nok ikke blevet billigere med en gigantisk økonomisk krise foranlediget af Corona-virus.

Exit kan ske på to måder

Så Thorborg kan med god grund forvente, at hans store investeringer snart bærer frugt.

“På et tidspunkt tror jeg gerne, at Niels Thorborg vil ud af det på et tidspunkt. Og det kan ske på to måder:

Enten bliver Odense Sport & Event solgt til udenlandske investorer, alternativt går virksomheden på Børsen efter et fantastisk sportsligt år. Det sidste anser jeg for relativt usandsynligt.

Jeg kan ikke se OB vælge at gå på Børsen,” har chefredaktør på chefredaktør på Økonomisk Ugebrev Morten W. Langer tidligere vurderet over for Ekstra Bladet.

På en måde er det lidt belejligt for både Jacob Michelsen og Michael Hemmingsen, at Corona-virus smadrede sæsonen 2019-2020. Det giver en smule arbejdsro og lidt mere tid til projektet.

Men der er ingen tvivl om, at hvis OB fortsat vader rundt i ubalance uden retning mod toppen, så vil det få store konsekvenser.

Gratis afbestilling giver tryghed: Smageriets konfirmationsmenuer har alt til den store dag

Skrevet af: Redaktionen

Bøgen, der springer ud, flere solskinstimer og glade konfirmander plejer at være sikre tegn på forårets kommen.

Status er dog, at vi i år står i et andet scenarie, og mange konfirmationsfester er blevet aflyst eller rykket.

Det kan være utrygt at skulle lægge for mange planer for den festlige dag, men med Smageriet bliver maden ikke én af dem – her kan du nemlig gratis tilpasse eller afbestille menuen indtil 8 dage før levering. Tjek det ud lige her

Fleksibel med gratis afbestilling

På trods af stadig mange ubekendte kan du trygt bestille din konfirmationsmenu hos Smageriet.

Smageriet leverer gennemtænkte konfirmationsmenuer til hele landet – og man kan helt gratis tilpasse og annullere bestillingen helt frem til 8 dage før konfirmationen.

Med den udvidede fleksibilitet kan man uden problemer få den dag, man drømmer om fyldt med familie, venner og den gode mad som samlingspunkt.

Foto PR

Flere forskellige menuer som både buffet eller tallerkenanretning

Når du lader Smageriet stå for maden til konfirmationen, kan du glæde dig til smagsoplevelser udover det sædvanlige.

Du kan bestille din menu allerede nu – der er flere forskellige menuer at vælge imellem og alt leveres færdigtilberedt i hele landet (fastland & brofaste øer) og anrettet på flot, hvidt porcelæn.

Uanset om I foretrækker buffet eller færdigtilberedt mad til tallerkenserveringer kan Smageriet imødekomme jeres ønsker.

De tilbyder nemlig både velsmagende konfirmationsmenuer med enten 2 og 3 retter fra 199,- pr. kuvert, som kunne friste med rosastegt oksefilet, bearnaisesauce, nye kartofler i brunet smør, grønne asparges og knasende frisk salat med jordbær.

Foto PR

Her er også mulighed for større konfirmationsbuffeter (fra 159,- pr. kuvert), og du sammensætter selv blandt et stort udvalg af forskelligt kød, lækre salater, kartofler & tilbehør.

Maden anrettes på fade á mellem 10-15 kuverter, så der er flere muligheder for servering enten på buffet eller som bordservering.

Det giver gode, fleksible muligheder i forhold til bordplan og god plads mellem jeres gæster.

Uanset om I vælger tallerkenservering eller fadanretning, så slip for besværet i køkkenet og lad Smageriet stå for den kulinariske del af jeres helt særlige dag.

Hvad: Smageriets konfirmationsmenuer
Hvor: Leveres i hele landet (fastland & brofaste øer)
Hvornår: Smageriet tilpasser levering efter din spisetid
Hvor meget: Fra 159 kr./kuvert (ex. miljøtillæg & levering)
Hvordan: Læs mere lige her

Her laver de overdådige donuts: Donut-shop i Odense genåbner på fredag

Skrevet af: Daniel Poulsen

I stuen på Odense Banegård venter Kanita Muminovic sammen med resten af sit hold spændt på, at det bliver fredag.

Hun er butikschef hos butikken Mr. CoDo, der genåbner på fredag den 29. maj, efter Odenses helt nye donut-shop var tvunget til at lukke ned i midten af marts grundet Corona-krisen.

Men nu tager man revanche.

Butikken kommer til at bugne af lækre donuts, og som tilbehør bliver der mulighed for at kombinere en menu med en donut og kaffe til en skarp pris.

Mr. CoDo vil også have kolde drikkevarer klar i køleskabet og byder også på varm kakao til tørstige gæster, fortæller de, da MigogOdense kigger forbi.

En masse variationer af donuts

Kanita Muminovic fortæller begejstret til MigogOdense, at donut-shoppen vil prøve at have så mange forskellige og eksperimenterende donuts som muligt.

“Det er faktisk forskelligt, hvad vi har af udvalg. Vi varierer hver dag. Vi vil satse på at have de største donuts, have fyld i dem og så mange variationer, at folk altid kan prøve noget forskelligt, når de kommer forbi,” fortæller butikschefen.

Teamet bag Mr. CoDo vil rigtig gerne vise en masse odenseanere, at de stadig laver donuts med masser af smag, flot pynt  og fyld.

Fra fredag den 29. maj og 14 dage frem får man en donut til kun 15 kroner, så der er masser af muligheder for at få smagt et pragteksemplar af en donut – eller en hel kasse hvis man er virkelig lækkersulten.

Butikken vil desuden have berlinere med fyld og frugt med chokolade til de gæster, der har lyst til at snacke noget andet end donuts, når de er forbi i den genåbnede butik.

Der er faktisk mere at glæde sig over. For i løbet af kort tid vil Mr. CoDo udvide med en ekstra afdeling, hvor de vil lange velsmagende donuts over disken.

Vind donuts fra Mr. CoDo

Er du hurtig, kan du nå at vinde fire donuts fra butikken. I en konkurrence i forbindelse med genåbningen udlodder stedet 4 x 4 valgfrie donuts.

Du kan deltage her og måske være heldig, hvis du deltager inden torsdag aften.

Er heldet ikke med dig i denne omgang, skal du ikke fortvivle.

Ejeren forsikrer, at der kommer masser af konkurrencer, da teamet hver uge vil afholde en minikonkurrence på deres Facebook-side. Manager hos Mr. CoDo, Kanita Muminovic, uddyber konceptet til MigogOdense.

“Nogle gange bliver det til børn, andre gange til mødre, til studerende eller til fodboldhold. Vi kan komme ud til en masse forskellige mennesker, og det er netop, hvad vi gerne vil med disse konkurrencer.

Som en ekstra ting vil donutshoppen desuden levere gratis til erhverv ved bestillinger over 20 donuts, så festligheder af enhver art kan have velsmagende kager.

Den gratis service vil allerede gælde fra genåbningen fredag, så alle kan nyde en solid donut, hvis en reception, fødselsdag eller weekenden skal fejres lidt ekstra.

Hvad: Genåbning af Mr. CoDo d. 29. maj klokken 10.

Hvor: Østre Stationsvej 27, 5000 Odense C

Åbningstider: mandag til søndag fra 10:00-19:00

Facebook: https://www.facebook.com/Mr-CoDo

24 grader venter i Odense: Det fantastiske vejr starter i pinsen

Skrevet af: Redaktionen

Den netop overståede weekend bød på masser af regn og blæst.

Så det er i den grad opløftende med udsigt til masser af sol og sommerlige temperaturer i pinsen. Det starter allerede på torsdag d. 28. maj, hvor DMI lover masser af sol og op til 20 grader.

Fredag bliver der masser af sol i Odense og temperaturer, som holder sig i omegnen af de 20 grader.

Det er et højtryk, som lægger sig over Danmark, som udløser de høje temperaturer.

Der bliver rig lejlighed til at nyde weekenden og den ekstra fridag med 2. pinsedag på mandag d. 1 juni, hvor det ser ud til at ligge meget stabilt omkring de 18 skønne grader.

Selv om de fleste skal tilbage til hverdagen efter pinsen, så kan man i hvert fald godt nyde, at man lover hele 24 grader i Odense-området onsdag d. 3. juni.

Vejrudsigten for den kommende uge i Odense – Kilde: DMI

Juni starter sommerligt

Det betragtes som en sommerdag, når temperaturen runder 25 grader, så juni starter sommerligt.

“Der venter sommerligt vejr i pinsen, som er perfekt til at være uden for og til at grille. Især på Fyn og i Jylland kan man komme helt op omkring de 23-24 grader,” forklarer Frank Nielsen, vagthavende ved DMI.

Så man kan godt finde solcremen frem og gør grillen klar til nogle hyggelige dage.