MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Odense bliver første by i Norden: Club MTV holder kæmpe fest i byen

Af Betina Vestergård Jepsen
Billede fra da TooManyLeftHands spillede på Magicbox.
Foto: Andreas Konnerup.
Billede fra da TooManyLeftHands spillede på Magicbox. Foto: Andreas Konnerup.

Lørdag den 28. oktober kommer det verdensomspændende Club MTV til Odense, hvor de kickstarter deres tourné i Norden – og du er selvfølgelig velkommen!

Et verdensomspændende event

Club MTV blev første gang introduceret i England i 2013, og siden da har der været over 400 events verden over i blandt andet Australien, Kroatien og Malta.

Nu kommer Club MTV endelig til Norden og rammer en række danske klubber fra oktober 2017 og frem til februar 2018 – hvor Odense altså bliver første stop på touren. Derudover kommer de også til både Sverige, Norge og Finland.

Billede fra da Club MTV gæstede Swansea sidste år.

Gæster Odenses største natklub

Eventet foregår på Odenses største natklub – nemlig det nyåbnede Nunchi. Her er de stolte over at være blevet udvalgt. Leo Rebaz, der sammen med Stig Berthelsen står bag Nunchi, fortæller her, hvad der skal ske på den særlige aften:

“MTV kommer og hjælper os med at pynte klubben flot op til en aften ud over det sædvanlige. Der bliver bl.a. lavet ekstra produktion, visuals og CO2 show, og så kommer der dygtige dansere.

Fra klokken 22-23 vil der være rød løber og interviews med de gæster, der er inviteret til receptionen inden, og interviews vil være en del af den aftermovie, som MTV efterfølgende laver fra festen.

Alle er velkomne til selve festen, men man skal have en personlig invitation for at komme med til receptionen inden, og gæsterne vil bestå af vores stamgæster og tætte samarbejdspartnere samt nogle gæster, som MTV selv inviterer.”

Nunchi. Foto: Anders Krogh og Sebastian Moldt.

Oplev de populære TooManyLeftHands

Club MTV præsenteres i Danmark af Absolut Vodka, og så er de teamet op med den populære DJ duo TooManyLeftHands, der bl.a. har spillet på Magicbox i Odense. Derudover har de vundet en Grammy og titlen som årets danske DJ’s i 2015.

“Efter receptionen er alle velkomne til festen, så de kan opleve TooManyLeftHands samt en række andre dygtige DJ’s, som både MTV og vi hos Nunchi har håndplukket til lejligheden,” siger Leo Rebaz.

Eksponering på internationale TV-kanaler

Der bliver reklameret for MTV festen i Odense på MTV’s sociale medier samt de tre store, internationale TV-kanaler Comedy Central, VH1 og selvfølgelig MTV fra den 16. til den 28. oktober.

Derudover bliver der som nævnt lavet en officiel aftermovie, som bliver sendt på MTV efterfølgende. Det er en super fed mulighed for at få eksponeret Odenses natteliv for resten af omverdenen.

Vi kan vist roligt sige, at der er lagt op til en kæmpe fest!

Læs mere om festen her.

Del artikel