Odense bliver første by i Norden: Club MTV holder kæmpe fest i byen

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen
Billede fra da TooManyLeftHands spillede på Magicbox.
Foto: Andreas Konnerup.
Billede fra da TooManyLeftHands spillede på Magicbox. Foto: Andreas Konnerup.

Lørdag den 28. oktober kommer det verdensomspændende Club MTV til Odense, hvor de kickstarter deres tourné i Norden – og du er selvfølgelig velkommen!

Et verdensomspændende event

Club MTV blev første gang introduceret i England i 2013, og siden da har der været over 400 events verden over i blandt andet Australien, Kroatien og Malta.

Nu kommer Club MTV endelig til Norden og rammer en række danske klubber fra oktober 2017 og frem til februar 2018 – hvor Odense altså bliver første stop på touren. Derudover kommer de også til både Sverige, Norge og Finland.

Billede fra da Club MTV gæstede Swansea sidste år.

Gæster Odenses største natklub

Eventet foregår på Odenses største natklub – nemlig det nyåbnede Nunchi. Her er de stolte over at være blevet udvalgt. Leo Rebaz, der sammen med Stig Berthelsen står bag Nunchi, fortæller her, hvad der skal ske på den særlige aften:

“MTV kommer og hjælper os med at pynte klubben flot op til en aften ud over det sædvanlige. Der bliver bl.a. lavet ekstra produktion, visuals og CO2 show, og så kommer der dygtige dansere.

Fra klokken 22-23 vil der være rød løber og interviews med de gæster, der er inviteret til receptionen inden, og interviews vil være en del af den aftermovie, som MTV efterfølgende laver fra festen.

Alle er velkomne til selve festen, men man skal have en personlig invitation for at komme med til receptionen inden, og gæsterne vil bestå af vores stamgæster og tætte samarbejdspartnere samt nogle gæster, som MTV selv inviterer.”

Nunchi. Foto: Anders Krogh og Sebastian Moldt.

Oplev de populære TooManyLeftHands

Club MTV præsenteres i Danmark af Absolut Vodka, og så er de teamet op med den populære DJ duo TooManyLeftHands, der bl.a. har spillet på Magicbox i Odense. Derudover har de vundet en Grammy og titlen som årets danske DJ’s i 2015.

“Efter receptionen er alle velkomne til festen, så de kan opleve TooManyLeftHands samt en række andre dygtige DJ’s, som både MTV og vi hos Nunchi har håndplukket til lejligheden,” siger Leo Rebaz.

Eksponering på internationale TV-kanaler

Der bliver reklameret for MTV festen i Odense på MTV’s sociale medier samt de tre store, internationale TV-kanaler Comedy Central, VH1 og selvfølgelig MTV fra den 16. til den 28. oktober.

Derudover bliver der som nævnt lavet en officiel aftermovie, som bliver sendt på MTV efterfølgende. Det er en super fed mulighed for at få eksponeret Odenses natteliv for resten af omverdenen.

Vi kan vist roligt sige, at der er lagt op til en kæmpe fest!

Læs mere om festen her.

Ny tradition på Odense Havn: Kom til julehygge med flæskestegssandwich og juleøl

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Der findes allerede rigtig mange danske juletraditioner, men nogle gange skal der også noget nyt til.

Hvad med flæskestegs-sandwich, økologiske juleøl, æbleskiver og brændte mandler på Odense Havn?

Restauranten Alfred og Kamilla og Munkebo Brewery er gået sammen om et jule-arrangement lørdag den 26. oktober, hvor netop disse lækre elementer kan nydes på Møllekajen 5, og de to restauratører håber på at skabe en årlig tradition.

Arrangementet foregår fra kl. 11.00 til 24.00 med gratis adgang for alle og gratis fadøl til de første 20 gæster.

Munkebo Brewery flyttede ind i et af de gamle pakhuse ved Odense havn i juni i år, mens Alfred og Kamilla allerede har været på havnen i halvandet år.

Juleøl frigives

De saftige flæskestegs-sandwich fra familierestauranten skal selvfølgelig nydes med noget koldt at drikke, og det står Munkebo Brewery for.

Bryggeriet frigiver årets juleøl, der bliver Noél – belgisk mørk ale med fennikelfrø, appelsinskal med en knivspids nellike – og Maple Winter Ale med ahornsirup, kanel og appelsinskal.

Øllene er skabt i samarbejde Genys Brewing Co. og er de første økologiske øl fra Munkebo Brewery.

Læs mere om jule-arrangementet her.

Hvad: Jul ved Odense Havn
Hvor: Møllekajen 5, 5000 Odense
Hvornår: Lørdag den 26. oktober, 11.00 – 24.00

Mørke afkroge og desperate skrig: Bryggeri bliver til rædselshus

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Arkivfoto
Arkivfoto

Halloween er måske en amerikansk opfindelse, men vi er blevet overordentligt glade for den uhyggelige højtid i Danmark.

Så glade at vi strømmer til diverse horror nights, skrækfester og gyserkavalkader, der ofte melder hurtigt udsolgt.

Albanibryggeriet sprang med på bølgen sidste år med deres rædselshus og i år er ingen undtagelse.

Fredag den 25. oktober og lørdag den 26. oktober samt fredag den 1. november og lørdag den 2. november forvandler bryggeriets lokaler sig igen til et hus fyldt med rædsler – og der er heldigvis stadig billetter.

Undervejs på turen gennem de mørke afkroge af bryggeriet, vil man kunne høre barnegråd, desperate skrig og raslende kæder; rygtet har det nemlig, at bryggeriet er hjemsøgt og for at slippe ud, skal du løse alle opgaverne.

Ikke for de sarte

Turene foregår på engelsk den 25. oktober og på dansk de resterende dage og er ikke for sarte sjæle.

Arrangørerne skriver, at det af sundhedsmæssige årsager ikke er tilladt at deltage, hvis man er under 18 år, er gravid, har epilepsi eller har et dårligt hjerte.

Der vil dermed være gys for alle pengene på Albanigade.

Hvad: Horror Night hos Albani
Hvor: Albanigade 20, 5000 Odense
Hvornår: 25-26 oktober, 1-2 november, 19:00 – 23:30

Billetter koster fra 200 kr og kan købes her.

Vær vor gæst: Kom til kæmpe Disney Karaoke event i Odense

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Hvis der er Ingen bånd, der binder dig torsdag den 17. oktober kl. 20.00, og du gerne vil synge En tosset sang, skal du tage dine venner under armen og Føl hvordan dit liv bliver fyldt med glæde til Disney Karaoke på Studenterhus Odense. 

Arrangørerne sørger for Det rent og skært nødvendige; du skal bare komme ned til arrangementet med din sangstemme smurt og Lad det ske.

Karaoke-aftenen er gratis, så Når du ser et stjerneskud behøver du ikke ønske, at du havde råd til at deltage, men du opfordres til at tilkalde den gode fe og tilføje lidt Bibbidi bobbidi boo til dit outfit – de bedste kostumer vinder nemlig præmier.

Så tag det roligt! Karaoke er det bedste på jorden. Vælg en melodi, som gør dig fri, og lev efter mottoet Hakuna matata. 

En del af Magiske Dage

Disney Karaoke er en del af festivalen Magiske Dage, arrangeret af Odense Bibliotekerne, som løber fra torsdag den 17. oktober til og med lørdag d. 19. oktober.

Der vil være massevis af gratis og betalte aktiviteter rundt om i byen hele ugen; bl.a. mini-Quidditch, kosteværksted, escape rooms og en magisk markedsplads for blot at nævne et par eksempler.

Du kan finde programmet for den magiske festival på MigogOdense.

Læs mere om Disney Karaoke her.

Hvad: Disney Karaoke

Hvor: Studenterhus Odense, 5000 Odense

Hvornår: Torsdag d. 17 oktober, fra kl. 20.00