Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Service i højsædet: Hos Odense Bolig får lejerne julegave

Af Christina Frederiksen
Foto: Odense Bolig
Foto: Odense Bolig

Når man hos Odense Bolig siger, at man leverer “Lejeboliger for alle”, så er det et slogan, man tager meget seriøst.

For udover at have boliger til stort set en hver smag og et hvert behov, så er det også vigtigt for Odense Bolig at pleje sine lejere.

Det ligger nemlig dybt i Odense Boligs dna at gå den ekstra mil for lejernes trivsel.

“Vi opfatter vores lejere som kunder, der skal være glade. Og vi gør alt, hvad vi kan for at servicere lejerne bedst muligt,” siger Jimmy Andersen, direktør i Odense Bolig.

Derfor er det vigtigt, at man som lejer kan regne med, at de problemer, der opstår i hverdagen – et toilet, der løber eller en vandhane, der drypper – bliver løst med det samme.

“Vi har 35 håndværkere ansat, hvilket betyder, at vi kan servicere kunderne hurtigt. Du skal bare sende en mail eller ringe, og så kommer der en håndværker på ganske kort tid og ordner det for dig,” siger Jimmy Andersen.

Odense Bolig har også erhvervslejemål, men langt størstedelen af forretningen drives med udlejning til privatpersoner.

“Det er alle slags mennesker, der lejer hos os. Både de unge studerende, seniorerne og dem midt i mellem,” siger Jimmy Andersen, der oplever en større efterspørgsel på lejeboliger.

Bygger i bedste materialer

“Det er en stigende tendens, at folk kigger efter lejebolig. Det handler om, at mange gerne vil have den frihed en lejebolig giver. Du kan bedre ændre retning, når du bor til leje. Du køber dig noget fritid ved at bo til leje, fordi du slipper for alle forpligtelserne,” siger han.

Men kunderne er også blevet mere kræsne, og det stiller selvfølgelig høje krav til både boligens fysiske rammer og den måde, man servicerer lejerne på.

“Vi giver for eksempel alle vores lejere julegave. Alle får 2 flasker vin i december. For os er det en naturlig del af vores tankegang: At vi gerne vil servicere lejerne på en måde, som viser, at de er kunder, der skal tages seriøst,” siger Jimmy Andersen.

Hos Odense Bolig kan man leje boliger i alle størrelser og af alle årgange. Og det er klart, at når Odense Bolig opfører nyt, at så bygger man af de bedste materialer.

“Vi har en høj standard i vores nybyggede boliger. Det er selvfølgelig med gulvvarme, ordentlige trægulve, fryseskab i bryggerset, mange steder med vinkøleskab og ladestander til elbiler.

Konkurrencen er selvfølgelig blevet større, men vi gør som vi altid har gjort. Vi bruger lidt ekstra penge på, at alt spiller. Kvalitets-hvidevarer i børstet stål, ordentlige vinduer, legepladser fra Kompan.” siger Jimmy Andersen og fortsætter:

“Uanset hvad, så skal der være en høj service og en høj kvalitet. Det er folks hjem, vi sørger for. Og det skal være et rart og trygt sted, vi tilbyder. Der skal være styr på tingene.”

Odense Bolig har lejemål over hele Odense og på hele Fyn.

Hvis du står og skal finde ny lejebolig, er Odense Bolig klar til at hjælpe dig.

Se Odense Boligs mange lejemål her.

Del artikel

Andre læser også