Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Odense-bryggeri står bag: Vær med til Danmarks største virtuelle ølsmagning

Af Michael Qureshi

Efter to totalt udsolgte virtuelle ølsmagninger i foråret, inviterer Anarkist Beer & Food Lab fra Odense samt en række andre kendte bryggerier nu til en tredje udgave af Danmarks største virtuelle ølsmagning.

Selvom Danmark er begyndt at åbne op, er interessen for at samles virtuelt over gode øl ikke blevet mindre, lyder det fra initiativtagerne.

I foråret mens Danmark var lukket ned, og alle blev opfordret til at blive hjemme, lykkedes det ad to omgange at samle tæt på 5000 danskere til Danmarks største virtuelle ølsmagning. Uden at bryde en eneste af myndighedernes corona-retningslinjer.

Danmarks største virtuelle ølsmagning 1 og 2 fandt nemlig sted på Facebook, så folk kunne være med hjemme fra stuen.

Selvom restriktionerne er lempet, og det i dag igen er muligt at samles om øl på den lokale bar, er efterspørgslen på at mødes virtuelt ikke blevet mindre hos danskerne og mikrobryggerierne, lyder det fra initiativtagerne.

Gentager succesen

Derfor bliver Danmarks største virtuelle ølsmagning nu gentaget for tredje gang lørdag den 12. september med en række nye bryggerier, bl.a. Hjort Beer.

“Vi er, for at sige det mildt, overvældede over interessen i de virtuelle ølsmagninger – både fra danskerne og fra bryggernes side.

Corona-krisen og de virtuelle ølsmagninger har givet os en ny måde at samles på i branchen – og jeg tror, mange danskere er blevet draget af den fællesskabsfølelse, der ligger i det.

Både fordi vi oplever en stor efterspørgsel, og fordi det er med til at sikre, at et mangfoldigt udvalg af godt øl kommer ud til danskerne,” siger Jesper Larsen, der er Nordic Marketing Manager for Craft Beer hos Royal Unibrew, der står bag initiativet

Fynske ølmærker er klar til at vise lokal bryg frem

Konceptet for ølsmagningen er det samme som i foråret: En kasse med øl fra 12 forskellige bryggerier kan bestilles til hoveddøren frem til og med midt august og nydes hjemme i stuen – samtidig med at man kan se, høre og stille spørgsmål om øllene via livestreaming på Facebook til nogle af Danmarks dygtigste brygmestre og øleksperter.

Man har også til tredje omgang indgået et samarbejde med Bone’s Restauranter, så du kan få fingre i en lækker BEERS & BBQ BOX med take-away fra Bone’s og de 12 øl der indgår i smagningen.

Fakta

  • Danmarks største virtuelle ølsmagning 3 finder sted 12. september kl. 17.00 og er åben for alle.
  • Man kan købe en samlet smagekasse med alle 12 øl, der er med i smagningen, på www.craftmakerscollective.com
  • Prisen er kr. 399 + fragt for en kasse, der er pakket sådan, at der er nok til at dele med en anden. Kassen kan blive leveret lige til kundens dør.
  • Ølkasserne kan bestilles frem til midt august.
  • Ølsmagningen livestreames lige her

Bryggerierne bag Danmarks Største Virtuelle Ølsmagning 3 er:

Del artikel

Andre læser også