Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Odense eller København?

Af Redaktionen

Står du i en situation, hvor du har taget det store valg at flytte fra den dejlige storby Odense? Måske du er blevet student, søger nye udfordringer eller noget helt tredje. Så er der stadig hjælp at hente. Du har måske tænkt dig at tage det helt store skridt og flytte til København. Måske grundet en specifik uddannelse?

Pendlerlivet eller det helt store skridt?

Det kan være en svær beslutning, om man skal vælge at flytte til København. Nogle gange har man ikke noget valg, hvis enten man venter et specifikt arbejde eller en specifik uddannelse. Heldigvis ligger Købehavn ikke forfærdelig langt fra Odense, og det kræver bare et tog, og så er du tilbage i Odense.

Du kan vælge pendlerlivet. Mange bor i Odense og pendler til København eller den anden vej rundt. Du kan også vælge at flytte til den helt store by København. Der er hjælp at hente til at finde den helt rigtige lejlighed. For på flere Facebookgrupper for lejeboliger i Odense kan du hurtigt finde et udvalg af lejeboliger, som findes i byen. Så er du et skridt tættere på vejen.

Den helt perfekte indflyttergave

Kender du en, som har taget det helt store skridt, og har valgt at flytte til København? Du mangler måske inspiration til, hvad du skal give hende i indflyttergave. Der er mange ideer til, hvad man kan give af gaver. En klassiker er altid nogle køkkenting, de fleste kan altid bruge nogle køkkenting, og især hvis de lige er flyttet hjemmefra.
En anden ting er noget personligt. Når man tager et valgt at flytte fra ens hjemby, til en by der ligger lidt længere væk, så har man brug for nogle personlige ting. Det kan være i form af et billede eller en lille nips ting.  Noget som minder dem om deres hjem, så det hele ikke føles helt fremmed.

Del artikel

Andre læser også