Odense elsker hans flæskestegsburgere: Umut kigger på nye muligheder i byen

Skrevet af: Michael Qureshi

Køen var flere hundrede meter lang, da kendis-kokken Umut Sakarya åbnede Guldgrillen Pop Up i Odense i slutningen af oktober.

Siden er der langet massevis af flæskestegsburgere over disken i lokalerne på Anarkist Food & Beer Lab, der både i november og her i december har været omdannet til en klassisk dansk kro.

På lørdag er det så allersidste chance i denne omgang for at smage Umuts legendariske flæskestegsburgere på Anarkist.

Både i morgen fredag samt lørdag er Umut selv at finde på spisestedet.

Har været en kæmpe succes

Men hvad så når det slutter lørdag aften?

MigOgOdense fangede Umut Sakarya til en snak om fremtidige muligheder i Odense.

“Der er ingen tvivl om, at det har været en kæmpe succes.

Vi havde budgetteret med, at vi ville sælge omkring 100 flæskestegssandwich om dagen, og så ville det være fint nok. Men det er stukket helt af.

Der har været dage, hvor vi har solgt langt over 1000.

Efter alene de første otte dage havde vi solgt over 2 tons flæsk, og vores leverandør var ved at gå ud af sit gode skind,” siger Umut med sit klassiske grin man kender fra hans sociale medier og naturligvis Vild med Dans.

Foto: Guldgrillen

Har kigget på mulige lokaler

Han udelukker bestemt ikke, at det kan blive til en permanent løsning i Odense, hvor han selv har boet i mange år som ung.

“Vi har da været ude og kigge på forskellige lokaler i byen, men der er ikke taget en endelig beslutning. Nu trænger vi til en god juleferie, og så kigger vi nærmere på det efter nytår.

Vi kaster os heller ikke bare ud i hvad som helst, og Odense er en svær by at klare sig i.

Mange restauranter drejer nøglen om, men vi har da set, at odenseanerne er vilde med det vi serverer. Så det er en god start på noget længerevarende,” forklarer Umut.

Han glæder sig til en fed afslutning i Odense på et par fede måneder i Guldgrillen Pop Up.

“Det har været sjovt, og folk har taget så godt imod det. Nu slutter vi af med et brag i weekenden, og går så på juleferie.”