Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Håndjern og bondage: Odense er en af de mest kinky byer i Danmark

Af Redaktionen

Året nærmer sig sin afslutning, og traditionen tro har e-handelsvirksomheden, Sinful, taget et kig ind i danskernes sexvaner.

Nu er de klar med “Året der gik 2021”, hvor de på baggrund af knap 1 million ordrer har kåret årets frækkeste by, de frækkeste navne og fundet mange andre sjove facts om danskernes sexliv.

I en pressemeddelelse skriver de, at Odense er kommet i top 10 over de mest kinky byer i Danmark. De er dermed glade for håndjern, bindesæt og manchetter. Det er i hvert fald den by, hvor der i løbet af året er blevet rigtig meget bondage sexlegetøj per indbygger.

Ny samfundstendens spreder sig

Begrebet ‘sexual wellness’ er på alles læber. På blot to år er antallet af Google-søgninger på ‘sexual wellness’ steget med hele 125 procent på verdensplan.

“Fænomenet handler om at tage hånd om sin seksualitet, lyst, krop og sit køn. Vi har aldrig været mere bevidst om, at sex er så meget mere end penetration og hurtige orgasmer,” fortæller Ditte Jensen, Sexual Wellness Expert hos Sinful, og fortsætter:

“Der er efterspørgsel på mere eksklusivt sexlegetøj til de ekstra særlige wow-oplevelser, og så vil vi gerne have produkter, som bringer os endnu tættere på vores partner. Sexual wellness er blevet en del af vores generelle velvære,” fortæller Ditte Jensen.

De vildeste fun facts om danskernes sexliv

Lille spejl på væggen der. Hvem er de frækkeste navne i landet her? Det er Maria og Martin. Det er i hvert fald kvinder og mænd med de to navne, der har shoppet allermest sexlegetøj i løbet af året.

Hvad de helt præcist har købt melder historien intet om, men mon ikke de har lidt glidecreme gemt i natbordsskuffen? Salget af glidecreme er i hvert fald steget med knap 30 procent i forhold til sidste år. Og hvis vi leger, at glidecreme kan bruges som brændstof, så er der i 2021 blevet købt nok til, at man kan køre 23 gange rundt om jorden i en lige linje.

I løbet af året er der også blevet købt massevis af dildoer. Faktisk så mange, at de opnår en samlet længde på hele 18 kilometer, når man lægger dem i forlængelse af hinanden. Det svarer til, at man tager det skæve tårn i Pisa og stabler ovenpå hinanden 325 gange.

Se alle Sinful’s sjove facts her: Året Der Gik 2021

Del artikel

Andre læser også