Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Odense er en by fyldt med iværksætteri – du kan blive den næste

Af Annoncør

Har du fået en virkelig god idé og er du klar til at springe ud som iværksætter, så gælder det om at forudse de bump der følger med på vejen, for du vil helt sikkert blive testet i forhold til din udholdenhed når du starter en virksomhed op fra bunden, før du overhovedet er kommet i gang. Du kan i første omgang få lidt klarhed over, hvad du højest sandsynligt vil løbe ind i, ved at læse med her.

Kapital til opstart kan være en hård nyser at skaffe

Har du en iværksætter i maven, er det helt klart det største plus du kan have dig for at kunne starte en business op, for en iværksætter er samtidig en person der tror på sin idé og vil kæmpe en brav kamp for at føre idéen ud i livet. At starte selvstændig i Danmark kan være lidt af en kamp for de fleste, medmindre du har pengetanken fyldt ekstra godt op og er villig til at risikere hver og en øre, hvis det hele braser under dig og det viser sig at der ikke var helt hold i din idé i sidste ende.

Det første store problem man kan rende ind i som iværksætter er, at der netop ikke er en kæmpe pengetank der er klar til at åbne op for sluserne og lade dig give den gas. Du må skaf kapital til din virksomhed, før at der er nogen som helst chance for at du vil kunne få banken eller en investor med på et lån. Man kan roligt regne med at man selv skal lægge 80% af beløbet der skal bruges til etableringen af virksomheden og herefter er det meget forskelligt hvilken branchekode du opretter din virksomhed i, om banken stadig vil hjælpe dig på vej.

Budgetter og forretningsplaner er vigtige redskaber til at kaste sig ud som selvstændig iværksætter

Hav en forretningsplan klar til at fremlægge dem der har pengene

Når du har fået din idé, skal du analysere og lave en masse beregninger på om det er en holdbar idé du har fået dig. Vil du have kapital gennem banken eller hos investorer, vil du skulle udarbejde en hel forretningsplan og jo mere grundig og uddybende du laver denne, desto bedre er det. Der skal selvfølgelig også være et resultat i diverse budgetter der peger mod succes.

Får du kapital til at gå videre med din idé og får du din virksomhedskonto i banken, så er du rigtig godt på vej til livet som selvstændig iværksætter.

Del artikel

Andre læser også