MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Odense får en Food Avenue: Op til 15 nye spisesteder på vej

Af Betina Vestergård Jepsen
Centermanager Tim Mayer foran det store piratskib i Rosengårdcentret.
Centermanager Tim Mayer foran det store piratskib i Rosengårdcentret.

Du har måske lagt mærke til, at der er ved at ske ting og sager i Rød Gade i Rosengårdcentret? Gaden er nemlig ved at blive omdannet til en såkaldt “Food Avenue”, hvor op til 15 madsteder åbner.

En masse nye madsteder og en stor udendørs terrasse

Nogle af madstederne er eksisterende madsteder, som flytter fra andre steder i centret, mens andre er nye. Centermanager Tim Mayer fortæller til MigogOdense:

“Ved udgangen af 2018 vil Rød Gade i Rosengårdcentret have gennemgået en omfattende forvandling til en såkaldt “Food Avenue”. Vi vil gerne sætte nye standarder for centrets gastronomiske udvalg og invitere alle til at blive og nyde en dejlig spiseoplevelse.

Vi vil bl.a. ændre Rød Gade ved at skabe en ny atmosfære med en rummelig, åben arkitektur, et moderne design og høj kvalitet samt hyggelige indendørs- og udendørs siddeområder.” Han fortsætter:

“Hele spiseoplevelsen vil blive markant forbedret, når vi byder op til 15 nye madkoncepter og restauranter velkomne. Det vil være en blanding af nye internationale og regionale gastronomiske koncepter. Derudover kommer den nye Food Avenue til at bestå af en stor udendørs terrasse.”

Fokus på børnefamilierne

Udover at forbedre rammerne og spisestederne i Rosengårdcentret kommer der fremover også større fokus på events:

“Vi fokuserer også på events i centret. Det inkluderer bl.a. aktiviteter for børn som f.eks. det store piratskib, som vi på nuværende tidspunkt har stående i centret. Det er dybest set en stor legeplads i midten af centret.

Derudover tilbyder vi også gratis børnepasning i weekenderne, hvor vores personale f.eks. maler sammen med børnene. Det er meget vigtigt for os, at vi har nogle gode faciliteter for børnefamilier,” siger centermanager Tim Mayer.

Foto: Rosengårdcentret.

Fodbold på storskærm

Der er dog ikke kun fokus på at stille børnefamilierne tilfreds:

“Vi har også en masse andre events i støbeskeen. F.eks. har vi planer om at vise den kommende VM-slutrunde i fodbold på en stormskærm,” siger centermanager Tim Mayer.

En gennemgående forvandling

Den nye Food Avenue er en del af Rosengårdcentrets nye strategi, som skal forbedre centret på en række parametre:

“Detailhandlen ændrer sig, og med denne nye strategi forbereder vi Rosengårdcentret på fremtiden. Vi vil ikke blot være et shoppingcenter; vi stiler efter at blive THE PLACE TO BE. Det inkluderer både shopping, spisesteder, events og underholdning,” siger centermanager Tim Mayer.

Forvandlingen af Rød Gade er som sagt gået igang, og det forventes, at første del vil stå færdig i første kvartal af 2019.