MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sender ægte Odense gin på gaden: Odense får sit første destilleri

Af Michael Qureshi

Mens de fleste i Odense havde en rædselsfuld mandag, da statsminister Mette Frederiksen lukkede det meste af Odense og 37 øvrige kommuner ned – så var der trods alt jubel på Odense Havn.

En glad destillatør fra Odense fik nemlig et helt særligt opkald fra Skattestyrelsen.

De ville meddele, at efter over et halvt års ansøgning med assistance fra Beredskab Fyn, Odense Kommune og de danske myndigheder og med stor hjælp fra Brancheforeningen af danske destillerier, har Small Craft Distillery i Odense fået sin egen Destilleri licens.

Økologisk Tranebær Gin fra Odense

Med en licens kan Small Craft Distillery endelig sende deres første Gin ud i udvalgte butikker.

De har allerede en økologi licens, så med begge licenser i ryggen, har de destilleret en Organic Cranberry Christmas Craft Gin, som hedder ”Valhalla’s Golden Snowflakes”.

En rigtig Fynsk Craft Gin som er et perfekt match til en mild Tonic.

Odense Havn er destillatørens legeplads

Sammen med Olav de Linde og private investorer vil Direktør Claus Christensen fra Small Craft Distillery fokusere på at ombygge den gamle lagerbygning fra begyndelsen af 1700-tallet til et Destilleri og Bryggeri med restaurant, som gerne skulle være klar i 2021.

“Det er en stor sejr, at vi har fået vores licens til at destillere.

Nu kan vi vise vores investorer, at Odense vil give os lige så stor opbakning til vores Gin, som de gjorde i vores bar mellem første og anden Corona-bølge.

Snart bliver Odense beriget med et sted hvor man kan se Brygmesteren brygge frisk IPA, og snakke med destillatøren mens han laver whisky og Gin. Det bliver en fantastisk legeplads for vores brygmester/destillatør,” siger Claus Christensen.

Del artikel

Andre læser også