MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

600 m2 for HELE familien: Odense får ny restaurant i tre etager

Af Christina Frederiksen

Inden for restaurationsbranchen bliver udtrykket “familierestaurant” brugt i flæng, men ofte betyder det bare, at børn også er velkomne.

Til efteråret åbner dog en ny restaurant i Odense, hvor man virkelig mener det, når man siger, at det bliver et sted for HELE familien.

“Vi kommer til at have noget for den fem-årige, for den 15-årige og for alle de voksne,” siger Benjamin Mosskov.

Det er nemlig ham, der føjer endnu et spisested til porteføljen af restaurationer i Odense, der i forvejen tæller blandt andet Café Kongensgade, Restaurant Værdsat og Restaurant Kratholm.

Det nye spisested får navnet Happy House Familierestaurant og kommer til at ligge i Tarup Center – nærmere bestemt i Nordfyns Banks gamle lokaler, der breder sig over tre etager.

På menuen finder man alle børnefamiliernes favoritter. Hvad enten man er til tortillas, byg-selv-pitabrød, nuggets eller pizza, så kan man få det hos Happy House Familierestaurant, hvor man også er klar med både buffet og diverse lækkerier a la carte.

Ammerum, legerum og loungerum

Fælles for det hele bliver, at prisen er presset helt i bund.

“Udgangspunktet er, at man har fri bar i tre timer for kun 49 kroner (tæller dog ikke alkohol red.), mens det kommer til at koste under 200 kroner for voksne og under 100 kroner for børn at spise i buffeten.

Den eksakte pris har vi ikke lagt os fast på – men det bliver i hvert fald billigt,” siger Benjamin Mosskov.

Benjamin Mosskov omtaler sin egen familie som en “sammenbragt familie”, og han har længe haft lyst til at lave et sted, der rammer en familie som hans egen.

“Det er altid børnene, der bestemmer, hvor man spiser henne, og det har længe været drømmen at lave et sted, hvor alle i en familie som vores har lyst til at tage med,” siger Benjamin Mosskov og tilføjer:

“Vi kommer til at indrette det sådan, at der er ammerum til mødrene, legerum til børnene og loungerum fyldt med opladere til teenagerne.

Og så kommer konceptet til at være sådan, at man ikke behøver vente længe.

Bestiller man buffet, kan man gå i gang med det samme. Det samme gælder juicebaren eller i forhold til at hente sodavand.

Og det kommer ikke til at koste en skid.”

Happy House Familierestaurant bliver altså blot det nyeste spisested i rækken af restauranter i Odense, som Benjamin Mosskov står bag.

Men denne gang er projektet så stort, at der står meget på spil for iværksætteren.

“Det bliver sådan en åbning, hvor det ikke er for sjov. Her er det kniven for struben. Hvis ikke det går godt, er det ikke så fedt.

Omvendt bliver det rigtig sjovt, hvis det lykkes.

Jeg glæder mig, og det bliver et sted, jeg selv kommer til at bruge,” siger Benjamin Mosskov.

Happy House Familierestaurant åbner efter planen til oktober i Tarup Center.

Del artikel

Andre læser også