MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Odense-firma lancerer ny app: Last minute bordbestilling med rabat

Af Redaktionen

Hvis du er typen, som ofte er lidt for sent ude med at bestille bord til aftenens restaurantbesøg, så er der netop kommet en app til dig. Appen hedder GOTABLE og er en digital platform, hvor restauranter og gæster mødes om salg af borde last minute.

GOTABLE giver restauranterne mulighed for at sælge deres ledige borde til en reduceret pris, så de sikrer at fylde restauranten op.

Som restaurantgæst giver appen dig et hurtigt overblik over ledige borde og priser på byens bedste spisesteder, så du hurtigt og nemt kan booke et bord og få rabat på lige netop den restaurantoplevelse, som du har lyst til.

På den måde er appen en win-win-løsning for restauranter og gæster.

Fynsk iværksætter fik en fiks ide

Det er den odenseanske iværksætter, Søren Aarhus, der er idemanden bag og grundlæggeren af GOTABLE. Han fik ideen til appen på en rejse i Australien for otte år siden, hvor han og konen fik brug for at bestille en hotelovernatning i sidste øjeblik og faldt over hjemmesiden lastminute.com. 

“Vi havde fået nok af at overnatte i bilen, så vi fandt en hjemmeside, hvor vi kunne booke en overnatning last minute. Det var genialt, for hotellerne kunne få fyldt op, og vi kunne hurtigt finde et sted at sove. Det var ren win-win for alle parter, og det blev jeg inspireret af. Så kimen til GOTABLE blev skabt der,” siger Søren Aarhus og tilføjer:

“Last minute booking er i dag normalt i hotelbranchen, men det er et forholdsvist nyt koncept i restaurationsbranchen, selvom der er et stort potentiale. Så vores app er relativt nyskabende, og den rammer ned i et behov hos både restauranter og gæster.”

Der findes allerede flere online bookingsystemer, men GOTABLEs koncept adskiller sig fra de andres. Hos GOTABLE kan du nemlig ikke booke restaurantbesøg flere dage i forvejen. Der er fokus på her og nu-behov, og derfor kan du kun bruge appen til at finde et sted at spise i dag. Og det er der en god grund til:

“Tanken med appen er, at vi vil hjælpe restauranter med at få fyldt op i tilfælde af no shows og sene afbud, og at det skal være nemt for sultne folk på farten at få et overblik over, hvor der er ledige borde,” fortæller Søren Aarhus.

GOTABLE er nemt og bekvemt for alle parter

Det er nemt for både gæster og restauranter at bruge GOTABLE.

Restauranterne kan lægge ledige borde op i appen med kort varsel, og de bestemmer selv antal borde, tidsrum og rabatprocent. Hvis bordet ikke bliver solgt, kan de også selv pille det af igen.

Som bordsøgende kan du hurtigt se, om der er et ledigt bord, der matcher dine behov. Du kan søge på by, afstand, antal gæster, og hvornår du tidligst og senest kan ankomme. Så finder appen de borde, der matcher dine ønsker.

Flere odenseanske toprestauranter er med

GOTABLE er netop blevet lanceret og dækker i første omgang kun Odense, men på sigt er det planen at udvide appen til resten af landet.

“Vi starter i Odense, fordi der er et spændende, voksende restaurationsmiljø med mange gode spisesteder, men vi vil også gerne ud i andre byer. Hvornår det bliver, afhænger af, hvordan opstarten i Odense går,” forklarer Søren Aarhus.

GOTABLE afslører løbende, hvilke odenseanske restauranter de samarbejder med. Indtil videre har de offentliggjort fire navne, og det er:

  • mmoks
  • Restaurant Cro’n
  • Bryggeriet Flakhaven
  • Fynboen

Hvis du er nysgerrig på, hvem der ellers kommer med i ordningen, så hold øje med GOTABLEs facebookside.

GOTABLE støtter FN’s verdensmål

Hver gang du benytter appen, donerer GOTABLE et beløb til organisationer, som støtter FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling, hvilket blandt andet handler om at afskaffe sult og fattigdom i verden samt at sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle. Det sker i samarbejde med udviklings- og nødhjælpsorganisationen ADRA Danmark.

Det betyder, at hver gang du bruger appen til at booke et bord, så hjælper du andre med at få mad på bordet eller at få et bedre liv.

Seneste nyt