MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Odense går i gult: Stor weekend i vente i byen

Af Michael Qureshi
Foto: Odense City
Foto: Odense City

Det er efterhånden ret velkendt, at det er i denne uge, at det historiske sker.

Tour de France starter i Danmark og feltet kommer blandt andet til at køre på Fyn. Selvom de store stjerner ikke cykler ind omkring Odense, så fejres det store løb selvfølgelig også her i byen.

Vi går nemlig en stor weekend i møde, hvor der kommer til at ske en masse, og hvor byen kommer til at summe af liv.

Det starter med Open by Night på fredag d. 1. juli, hvor butikkerne i Odense Centrum kommer til at holde åbent i 12 timer frem til klokken 22.00.

Der vil være rig mulighed for at gøre en god handel i en af byens mange butikker eller nyde en kold forfriskning eller lidt lækkert på de mange caféer og restauranter.

Open by Night er en tradition i den første weekend i juli for at åbne sommerferien i Odense. Men denne gang krydres den store shoppingdag så med at Odense går helt i gult i anledning af Tour de France.

Her har City Odense sørget for en masse sjove og fede aktiviteter hele weekenden.

I anledningen af Tour de France i Danmark afholdes der festligt Tour tema i Odense City med massevis af festlige begivenheder.

Det kan du bl.a. opleve:

Fredag d. 1. juli Open by Night

  • Storskærm på Flakhaven. Optakt fra kl.12:00, første enkelstart ca. kl. 16 og sidste i mål kl. 20:00, derefter dagens højdepunkter.
  • Silence Tour de France på Amfiscenen kl. 16-21. Amfiscenen omdannes til gult lounge område, hvor du gratis kan låne silence hovedtelefoner og høre Tour de France podcasts.
  • DIY gule Hårbøjler og hatte. Kom og vær kreativ og dekorer gratis din egen gule hovedbeklædning på Gråbrødre Plads kl. 16-21.
  • Gratis fællesskabende cykelkunst event på Gråbrødre Plads. Kl. 16-21, vær med til at dekorere 50 gamle cykler med masser af gule farver, de skal efterfølgende pynte i midtbyen.

Lørdag d. 2. juli

  • Storskærm på Flakhaven. Optakt fra ca. kl. 10:00, 202 km distance starter ca. kl. 12:00 og sidste i mål ca. kl. 18:00, derefter dagens højdepunkter.
  • Silence Tour de France på Amfiscenen kl. 10-16. Amfiscenen omdannes til gult lounge område, hvor du gratis kan låne silence hovedtelefoner og høre Tour de France podcasts.
  • DIY gule Hårbøjler og hatte. Kom og vær kreativ og dekorer gratis din egen gule hovedbeklædning, Gråbrødre plads kl. 10-16.

Del artikel

Andre læser også