MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe succes: Odense Garnfestival er klar med årets program

Af Ane Johanne Damgaard
Odense Garnfestival. Foto: PR
Odense Garnfestival. Foto: PR

I 2022 meldte en helt ny festival sig på banen med det fedeste line up på programmet. Måske var det ikke den mest klassiske festival, men til gengæld var det måske den hyggeligste her på Fyn?

Festivalen blev en kæmpe succes, og derfor har der selvfølgelig ikke været nogen tvivl om, at de både var klar igen sidste år og igen i år.

Odense Garnfestival har endnu engang strikket et program sammen til alle de fynboer, der elsker at skabe alverdens sager ud af garn.

Den 6.-7. april rykker festivalen ind i Odin Havnepark. Her kan du se frem til at fordybe dig i inspirerende workshops, deltage i hyggelige strikkesaloner og opleve spændende foredrag, hvor du blandt andet kan blive klogere på plantefarvning.

Fantastiske udstillere

Odense Garnfestivals vigtigste mission er at skabe unikke fællesskaber, hvor man sammen kan dykke helt ind i strikkeuniverset – og måske få skudt et nyt projekt igang.

Til festivalen er der flere fantastiske udstillere såsom Yarnbook, Handdyed, Knitfullness og mange flere…

De står klar med de nyeste trends og flere af deres smukkeste garnkreationer, som du kan gå på opdagelse i og lade dig inspirere af. De har et hav af gode råd, som de bare venter på at dele ud af.

Og så har de taget alt deres lækreste garn med, så du næsten er garanteret ikke at gå tomhændet derfra…

Er du ikke en kreahaj endnu, kan du måske vække din indre garnentusiast?

Lær nye teknikker

Lørdag den 6. april kan du lære at skabe dit eget planteophæng, som kan løfte dine planter op i højderne og få dem til at pynte lidt ekstra.

Stine Drøgemüller, der er den kreative sjæl bag MAKRAM, vil nemlig guide dig gennem magien ved teknikken macramé, som er perfekt til netop planteophæng.

Med samme teknik i fokus, tager Stine Drøgemüller dig også med igennem fire basisknytteteknikker, hvor målet er at skabe et vægtæppe i hendes anden workshop om lørdagen.

Du har også muligheden for at lægge øre til et foredrag om plantefarvning eller multipatent og møde kvinderne fra “Mens vi strikker”.

Når det bliver søndag den 7. april, kan du komme til et foredrag, hvor du oplever magien ved at strikke i trekanter. Den talentfulde strikkedesigner Jane Enemark guider dig her til, hvordan du kommer igang med at strikke trekanter, og hvordan du samler dem til smukke kreationer.

Søndag vil du også kunne dykke ned i teknikken strikl, hvor strik og hækling bliver forenet. Annette, der står bag Clara’s Corner, vil hjælpe dig med at mestre de smukkeste overgange fra strik til hækling.

Søndag kan du også opleve både foredrag og workshop, hvor farveverdenen bliver udforsket sammen med Pia fra Kaos Yarn og en helt særlig workshop om gobelin hækling med stangmasker.

Både lørdag og søndag er der en hyggelig strikkesalon i foredragssalen på programmet.

Du kan se hele programmet her.

Nyt på programmet

Programmet bliver opdateret løbende, så husk at hold øje med, om der dukker en workshop eller aktivitet frem, som er lige i din ånd.

Men der er rift om billetterne, så hvis du allerede nu har sat kryds i kalenderen, er det med at sikre dig en entrebillet, inden de er væk.

En dagsbillet koster 125 kroner, og hvis du bare ikke kan få nok af garn og strikketeknikker, kan du få hele molevitten for en partoutbillet til 200 kroner.

Du kan tilmelde dig din favorit-workshop og købe entrebillet til Odense Garnfestival lige her.

Del artikel

Andre læser også