MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar på nyt venue: Odense Garnfestival vender tilbage

Af Christina Frederiksen
Odense Garnfestival. Foto: PR
Odense Garnfestival. Foto: PR

Odense Garnfestival er klar til at indtage scenen igen og skabe en uforglemmelig oplevelse for alle garnentusiaster.

Den tredje udgave af festivalen finder sted den 6. og 7. april i Mødefabrikken ved Odin Havnepark i Odense.

Festivalen har vokset sig større og mere imponerende, og i år er arrangørerne spændte på at præsentere festivalens nye hjem ved Odin Havnepark, der vil danne rammen om en magisk weekend med garn, strik, hækling og meget mere.

Krista Rosengaard Bendix og Nlpro Events, arrangørerne bag Odense Garnfestival, har skabt en begivenhed, der fejrer kærligheden til garn i alle dens former.

Hygge, fællesskab og inspiration er nøgleordene, og festivalen byder på et program spækket med foredrag, underholdning, markedsplads, workshops og masser af plads til kreativ udfoldelse.

Nye ansigter og spændende workshops er en del af 2024-programmet.

“Mens vi strikker”-podcasten sørger for underholdningen lørdag, mens workshop-tilmeldinger allerede er åbne for en række inspirerende sessions.

Fællesskab i fokus

På Odense Garnfestival er fællesskabet og inspirationen i fokus. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, elsker at strikke, hækle eller udforske andre håndværk, har man med festivalen skabt et festligt rum, hvor alle garnelskere føler sig velkomne.

Billetter til festivalen inkluderer udvalgte aktiviteter, og når du tilmelder dig workshops, betaler du kun for materialerne.

Kendte ansigter som Pernille Redder og Hesselstrik vender tilbage, og nye tilføjelser som Clara’s Corner med workshop i det nye hit Strikl og Frejas Knit bringer friske indspark til festivalen.

Der er også spændende foredrag – blandt andet et om plantefarvning ved Hesselstrik.

Billetsalget er allerede i gang, med dagsbilletter til 125 kr. og partoutbilletter til hele weekenden for 200 kr. – en pris hvor underholdning, udvalgte workshops og markedsplads inkluderet.

Så find dit garntøj frem og slut dig til os til en weekend fyldt med kreativitet og fællesskab på Odense Garnfestival 2024.

Følg med på @odensegarnfestival på både Facebook og Instagram eller besøg www.garnfest.dk for mere information.

Billetter til Odense Garnfestival kan købes her.

Del artikel

Andre læser også