MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Indtager hulen: Kendt Odense-investor bliver ny løve

Af Christina Frederiksen
Foto: DR/Thomas Visti, LinkedIn
Foto: DR/Thomas Visti, LinkedIn

Løvens Hule på DR1 er et af tidens mest populære tv-programmer.

Og i denne sæson må man sige, at Odense virkelig er repræsenteret på løve-siden.

Blandt de faste løver er for eksempel Tahir Siddique, der blandt andet var manden bag den nu lukkede foodhall Thrige Hallerne.

Men der er mere Odense i løve-hulen.

Investor og ejer af VISTI UNLIMITED Thomas Visti fortæller nemlig på LinkedIn, at han i aften vil være at finde blandt løverne.

“Jeg har set frem til i dag! For jeg kan endelig fortælle, at jeg er med i denne sæson af Løvens Hule. Som mange af jer ved, er det nye hold af løver sat. Og jeg synes personligt, at vi har set nogle nye investorer med kompetencer, ambitioner og ikke mindst humør.

For et par afsnit har de udvidet flokken og inviteret mig indenfor i hulen,” lyder det fra Thomas Visti.

Programmerne som Thomas Visti kommer til at deltage i, fokuserer især på iværksættere inden for tech-branchen, og derfor er det oplagt for den odenseanske investor, der har sin spidskompetence inden for robotvirksomheder.

“I aftenens program og et senere vil jeg indtage stolen i midten, og sammen med de andre løver blive præsenteret for en række virksomheder.

Tanken var, at der i disse afsnit skal være mere fokus på tech, patenter m.m. Jeg synes selv, at der er mange spændende cases i vente,” skriver han videre og uddyber, hvorfor han har sagt ja til at deltage i programmet:

“Det har jeg, dels fordi jeg gerne vil være med til forsat at sætte iværksætteri på dagsorden hos alle rundt i Danmark og give opmærksomhed til de fantastiske, og ikke mindst modige, mennesker, som kaster sig ud i den udfordrende og risikofyldte opgave i at prøve at bygge en virksomhed op fra bunden.

Det har jeg stor respekt for. Og naturligvis også, fordi det er tech, og programmet efter min menig godt kunne bruge noget mere fynsk dialekt.”

Se med på DR1 i aften klokken 20.

Del artikel

Andre læser også