MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Odense med familien

Af Annoncør

Mange har efterhånden fået øjnene op for, at ferier med familien ikke udelukkende behøver foregå i udlandet. En storbyferie i Danmark kan også snildt lade sig gøre. Har I kastet blikket mod Danmarks midtpunkt, så er Odense stedet for jer. Her er der nemlig rigeligt med aktiviteter som I kan lave sammen som en familie.

Når man rejser som familie er det selvfølgelig tit familiens yngste, man skal tage mest hensyn til. Demindste er nemlig oftest dem, som kræver lidt mere opmærksomhed eller underholdning. Derfor har vi udvalgt en række ting I kan lave sammen, som også kan underholde de helt små.

Zoo er altid et hit

Hvis der er noget, der altid er populært hos børn, så er det dyr. Og særligt de lidt mere eksotiske af dem – eller nogen man må klappe. Derfor vil vi starte med at anbefale Odenses zoologiske have. Den kan I selvfølgelig også opleve i andre byer, men en ny zoologisk have vil altid byde på nye dyr, nye oplevelser og ny læring.

Derudover er både udvalget af mad og legepladser i zoologiske haver ofte tilpasset særligt til alle aldre, så derfor vil der være timers underholdning at hente på sådan en tur.

Odense Afart

København har kanalrundfarten – Odense har Afarten. Denne tur er også oplagt som familie. Det er ikke en klassisk sightseeingtur som vi kender den fra endnu større byer, så der er ingen fortælling om hvem der byggede hvad hvornår. Til gengæld får I en rolig sejltur med masser at kigge på.

Hvis I kigger godt efter undervejs, kan I være heldige at finde små hints til eventyr af byens stolthed H.C. Andersen. Og en tur på åen kan snildt kombineres med en tur i zoologisk have. Et af stoppene på ruten er nemlig Zoo, hvor man kan stå af og på, hvis man har købt billet på forhånd.

H.C. Andersen

Vi kommer ikke uden om ham. Han er en populær herre, og især i Odense, som jo er hans fødeby. Det nye museum til hans ære er da også et besøg værd. Her er der skabt visuelle og auditive fortællinger hele vejen igennem, så der burde være nok til at fange børn i alle aldre.

Men ikke kun museet er et besøg værd. Rundt omkring i byen kan I finde små hentydninger til forfatteren, og der kan nemt laves skattejagter eller lignende, hvor man samtidig kan lære mere om ham.

Del artikel

Andre læser også