Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbnede i februar: Nu er Odense-restaurant nomineret til landets bedste smørrebrød

Af Redaktionen

Skal vi ikke bare droppe janteloven og kalde den?

Restaurant HOS har fået intet mindre end en flyvende start på tilværelsen i Odense.

Det er ikke mere end blot to måneder siden, at man slog dørene op i de tidligere mmoks-lokaler i Kongensgade.

Siden har gæsterne hyldet stedet med gode anmeldelser. De professionelle anmeldere har været begejstrede.

Nu er HOS simpelthen også med i opløbet om at vinde titlen som Årets Smørrebrødsrestaurant i hele Danmark.

Tirsdag kunne Den Danske Spiseguide melde de pre-nominerede til Årets Smørrebrød 2019 ud. Her finder man HOS i skarp konkurrence med toppen af poppen inden for den klassiske genre.

Leverer også på højt niveau om aftenen i weekender

Fermenteret hvidløgscreme, syltede ramsløg og hjemmetørret oksehjerte, der så også lige bliver revet på et japansk rivejern. Umami til tatar.

En tatar der generelt serveres lidt anderledes, end hvad du måske er vant til.

Det bliver blot en af de mange smørrebrødsvarianter, som man kan få serveret på den nyudsprungne restaurant HOS i Odense.

Ikke nok med det så har HOS også åbent om aftenen i weekenderne, og her leveres der også på allerhøjeste niveau. Vores anmelder er faktisk ved at lægge sidste hånd på en anmeldelse af stedet, og vi tør godt afsløre, at han ikke blev skuffet.

Sammen med kæresten Michelle Bøgelund Hemme er Jakob Spolum indehaver af Odenses nye restaurant.

Klassisk smørrebrød med et twist

De kalder det nutidigt smørrebrød, men det betyder ikke, at klassikerne er blevet sorteret fra.

”Vi laver selvfølgelig også marineret og stegt sild og rødspætte – det hører sig til. Her kommer vi mere til at arbejde med det visuelle, så vi har de kendte smage men med nyt udtryk,” har Jakob Spolum tidligere fortalt MigogOdense.

”Vi behøver ikke opfinde den dybe tallerken, den er opfundet – men vi kan bygger videre på den,” supplerer Michelle Bøgelund Hemme.

De understreger begge, at det ikke bliver almindelig pålægssmørrebrød, som man kan forvente sig hos dem:

”Vi tænker på det som enkelte retter, og så med hjemmebagt rugbrød dertil,” siger Jakob Spolum.

Et rugbrød som de har brugt en uge på at kreere den perfekte opskrift til.

Prenominering i kategorien Årets Smørrebrød 2019:
Årets Smørrebrød

F-Høj, Aarhus
Schønnemann, København
Aamann, København
Mortens Kro, Aalborg
Smör, København
Palægade, København
HOS, Odense
Skoemagerkroen, Kirke Såby
Mondän, Frederiksberg

Del artikel

Andre læser også