Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Odense Street Food: Otte madboder og kaffebar er allerede åbnet

Af Morten Hopballe

Selv om der stadig er ni dage til den officielle åbning af Storms Pakhus – Odense Street Food, er der godt gang i barer og madboder.

Otte madboder, en kaffebar og tre barer serverer allerede for sultne, tørstige og nysgerrige odenseanere, der vil have et smugkig og en smagsprøve af Odenses nye street food-marked.

Og det er der mange, der vil:

“Alene i weekenden havde vi mere end 3.000 besøgende, og her i hverdagene ligger vi på omkring 3-400 gæster. Det er vi faktisk meget imponeret over, når man tænker på, at vi egentlig ikke har åbnet endnu,” siger Bjørn Hentze, direktør i Storms Pakhus – Odense Street Food, og tilføjer:

“Det er fedt, at folk er så nysgerrige og kommer forbi, selv om der stadig bliver hamret og banket for at blive klar til åbningen. Det er også sjovt at opleve den entusiasme, man allerede mærker i boderne – de går virkelig op i det og efterspørger hele tiden gæsternes mening om deres mad, mens de får de sidste ting på plads.”

Fra stenovnspizza til andelår

Under H. C. Andersen Festivals, der foregår i hele den her uge, har Storms Pakhus – Odense Street Food valgt at holde åben hver dag fra kl. 10-22. Og med otte madboder, en kaffebar og tre barer åbent er der nok at smage på, hvis du kommer forbi.

Som prikken over i’et byder Nelle’s på kaffe og kage, men inden da kan du både få stenovnsbagte pizzaer fra “Pizza Pazza”, autentisk thaimad hos “Little Khon Kaen”, smørrebrød i “Planken”, indisk mad hos “Masala Corner”, “Yazzy’s Pita”s pitabrød med oksekød eller kylling, andelår, andepølser og andefritter fra “Duckie Style” og thaimad hos “Joy Street Food”, der blandt andet serverer tigerrejer og forårsruller.

Storms Pakhus – Odense Street Food slår for alvor dørene op fredag 1. september kl. 10.00. Den mere officielle åbning indledes kl. 15.00, hvor både Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel, By- og kulturrådmand Jane Jegind og Food Fyns forretningschef, Mads Asbild, vil byde velkommen.

Derefter vil Albani skåle festen i gang med 1000 øl, mens der i løbet af aftenen vil være både lokale livebands og DJ’s på programmet.

Bag Storms Pakhus – Odense Street Food står Copenhagen Street Food, der står bag Papirøen i København, og odenseanske Bargroup, som blandt andet driver Lørups Vinstue, Klosterkroen, Viggos og Den Brølende And.

Del artikel

Andre læser også