MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny direktør: Odense ZOO henter profil hjem

Af Jens Erik Møller
Foto: Odense Zoo
Foto: Odense Zoo

Det bliver Bjarne Klausen, der fra 1. oktober kommer til at stå i spidsen for Odense ZOO.

Det afslører Odense ZOO i en pressemeddelelse.

“Jeg glæder mig rigtigt meget til at starte som direktør for Odense ZOO, Danmarks smukkeste zoologiske have. Haven er et fantastisk sted med fantastiske medarbejdere og stærke oplevelser med dyrene.

Der er masser at tage fat på og med den viden og det engagement, der findes i dag, glæder jeg mig til at være med til at udvikle haven i de næste mange år,” siger den nyslået direktør, Bjarne Klausen.

Bjarne Klausen vender 1. oktober hjem til Odense ZOO. Han har en fortid som vicedirektør i Odense, men har siden da været direktør hos Kattegatcentret i Grenaa og senest hos Den Blå Planet i København. PR Foto

Kommer fra stilling som direktør på Den Blå Planet

Bjarne Klausen har en fortid som vicedirektør i Odense ZOO, men har siden oktober 2017 været direktør på Den Blå Planet.

“Jeg har været meget glad for at arbejde på Den Blå Planet, Danmarks Akvarium. Samarbejdet med bestyrelse og medarbejdere har været fantastisk, så det er ikke et fravalg af Den Blå Planet, men mere et tilvalg af Odense ZOO,” siger Bjarne Klausen.

Skal videreudvikle Odense ZOO

Odense ZOO er kåret som Europas bedste zoo i sin kategori og er samtidig Fyns største turistattraktion med over 360.000 gæster årligt. Derfor har det været vigtigt for bestyrelsen at finde den rette person til at fastholde og videreudvikle Odense ZOOs unikke position på Fyn.

“Med Bjarne Klausen får vi en person med stor ledelseserfaring, som både kender Odense ZOO fra sit tidligere virke og som samtidig har nye impulser med udefra, idet han kommer fra en stilling som direktør i Den Blå Planet, fortæller bestyrelsesformand for Odense ZOO,Carsten Hansen, og fortsætter:

“Jeg glæder mig til samarbejdet med Bjarne Klausen, der sammen med den øvrige ledelse får til opgave at videreudvikle Odense ZOO, så vi fortsat sikrer de bedste vilkår for dyrene, giver vores gæster gode oplevelser og skaber en attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere.”

Bjarne Klausen begynder sit nye job 1. oktober.

Del artikel

Andre læser også