Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Op på gyngehesten: Odense Zoo søger særlig medarbejder

Af Stine Kjølby Christensen

I 17 år har Odense Zoos værdsatte tømrer Torben står for en lang række opgaver i haven.

Torben har varetaget alt fra de traditionelle tømrer-opgaver med løbende vedligehold af de mange forskellige huse, stalde og udenoms arealer rundt i ZOO til specialproducerede konstruktioner til berigelse af dyrene.

Fra d. 1. juni er det blevet Torbens tur til at gå på efterløn, og derfor søger Odense Zoo nu en afløser, der har lyst til at gøre haven til et endnu sjovere sted at være – for både dyr og kollegaer.

Som det ses i den video, som Odense Zoo har lagt op, har Torben bl.a. sørget for sjove aktivitets-legetøj til dyrene. Det kan være alt fra en gyngehest i træ til en hård madras, som løverne kunne sætte tænderne i.

Det er derfor vigtigt, at den nye tømrer også er kreativ og har lyst til at indgå i et samarbejde med både dyrepassere og øvrige medarbejdere om at udtænke nye idéer til gavn for dyrene – med base i tømrerværkstedet.

Som Torben fortæller i videoen, så er der tale om et meget alsidigt tømrerjob, hvor du får lov at “lege” med andre opgaver end man normalt gør som tømrer.

Op til skoleferier vil den kommende tømrer også blive en del af et hold, som pynter op i ZOO til bl.a. Halloween, jul, lysaftner og påske.

Kender du en kreativ tømrer, der kunne være et dejligt match – og ikke mindst en skøn efterfølger for havens fantastiske Torben, så kan du rette din ansøgning hertil.

Del artikel

Andre læser også