Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Odenseaner vinder MEGA-gevinst: Kan ikke nå at bruge pengene selv

Af Christina Frederiksen
Foto: Danske Spil.
Foto: Danske Spil.

Der er store gevinster. Og så er der de gigantiske gevinster.

107.000.000 kroner. Et-hundrede-syv millioner kroner. 0,1 milliard kroner:

Uanset, hvordan man vender og drejer det, så er det et fuldstændigt enormt beløb, som en midaldrende fynbo for nyligt vandt i Eurojackpot.

Jeg kigger på en halvstor og halvdyr lejlighed. Den har også elevator, så jeg kan blive gammel i den. Men det kunne godt være, at jeg skulle kigge på et par stykker mere.

Odenseansk mangemillionær

Faktisk er det så mange penge, at manden, der har vundet dem, stadig er lidt rundt på gulvet her en god måned efter, at han modtog nyheden om gevinsten.

”Pengene kom ind på kontoen i sidste uge, og jeg kigger på dem hver eneste dag, så det er ved at gå op for mig nu,” forklarer den meget rige mand, som stadig ikke har en helt klar plan for, hvad pengene skal gå til – ikke alle sammen i hvert fald.

Ny bil og en eller flere lejligheder

Hans gamle bil skal dog opgraderes, og han kigger også på lejlighed – eller måske et par stykker.

”Jeg kigger på en halvstor og halvdyr lejlighed. Den har også elevator, så jeg kan blive gammel i den. Men det kunne godt være, at jeg skulle kigge på et par stykker mere. Måske vil jeg købe noget feriebolig i USA eller Spanien,” spekulerer han.

Han har også besluttet, at de mange millioner skal være med til at sprede glæde i den allernærmeste omgangskreds.

”Jeg når ikke at bruge alle pengene selv, så jeg vil i stedet glæde nogen af dem, jeg holder af,” siger han.

Og så indrømmer han i øvrigt selv, at han normalt ikke er typen, der bruger mange penge:

”Jeg har været rimelig sparsommelig hele mit liv, fordi jeg ville tidligere på pension, og jeg havde allerede lagt en plan om at gå på selvbetalt pension, men det kan jeg jo gøre i morgen, hvis jeg vil,” siger han med et smil.

Drak min kaffe og tog på arbejde

Endnu har han dog ikke været inde hos chefen for at aflevere sin opsigelse. Han tog faktisk ikke engang en fridag, da han midt i morgenkaffen modtog en mail fra Danske Spil med nyheden om gevinsten:

”Jeg spiller en gang imellem, så jeg får også sådan nogle mails. Jeg tænkte, at det nok bare var 55 kroner. Men der var lidt flere nuller her ….” fortæller manden, der dog ikke sådan lige lod sig slå ud af nyheden.

”Jeg drak min kaffe færdig og tog på arbejde. Jeg er nok lidt pligtopfyldende, og jeg går da også stadig på arbejde,” fortæller han, nu blot som mangemillionær.

Del artikel

Andre læser også