Odenseanske akrobat-piger klar til lørdagens finale i tv-show på TV 2: Kvart million på højkant

Skrevet af: Redaktionen
DHG Acro Talent
DHG Acro Talent

Syv gymnaster fra DHG’s Sports Acro Elite træner ekstra ihærdigt for tiden. De er nemlig med i TV 2-programmet “Danmark Har Talent,” hvor de gang på gang har imponeret dommerne og seerne med deres gymnastiktalent og udstråling. Det betyder, at de nu har sikret sig en plads en finalen, der afvikles på næste lørdag kl. 20.00 på TV 2. Her skal ti acts konkurrere om at kunne kalde sig Danmarks største talenter.

DHG Acro Talent

I semifinalen sikrede pigernes akrobatikshow med djævletema dem en plads i finalen, og pigerne fra Odense mener selv, at grunden til den flotte finaleplads er, at de har formået at vælge nogle temaer og gennemføre dem, så det både bliver spændende for folk, der kender til akrobatik, og for folk, der ser det for første gang. Kunsten er at fortælle en historie samtidig med, at de akrobatiske elementer naturligvis bliver serveret på et ekstremt højt niveau – og det er foreløbig lykkedes til stor begejstring for både programmets fire dommeren og de ugentligt 5-600.000 seere.

Og gruppen har finaleopskriften klar, selv om de ikke kan løfte hele sløret. Showet i finalen bliver bygget op omkring et jungletema, og ud over, at pigerne naturligvis gerne vil imponere dommerne og seerne, så tør de godt indrømme, at der kommer mere humor og højt humør end for eksempel til semifinalens djævletema.

 

DHG Acro Talent

Blandt landets dygtigste akrobater

Det er ikke kun på landsdækkende tv, at pigerne fra DHG’s Sports Acro Elite viser deres imponerende evner. For udover forberedelserne til “Danmark har Talent”-finalen, træner de syv gymnaster fra Odense sammen med deres holdkammerater hos DHG Sprots Acro Talent fire-fem gange om ugen – ligesom de har flere opvisninger og konkurrencer i kalenderen samtidig med, at de træner op til DM.  Det bliver altså ikke til meget hvile for de unge piger.

Senest har DHG’s Sports Acro Elite i weekenden deltaget i de åbne sjællandske og de åbne jyske mesterskaber, hvor den samlede medaljehøst sneg sig op på tre guldmedaljer og tre sølvmedaljer. Nu er næste mål sejren i “Danmark har Talent,” der vil sikre en pengepræmie på hele 250.000 kr.

Vi hepper på de fynske akrobattalenter lørdag 14. april kl. 20.00 på TV 2, og hvis du har lyst til at følge pigerne travle hverdag, kan du gøre det på deres Facebookside.

Værtshusgæst blev slået ned: Påtalte manglende mundbind

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det er ikke alle, der har lige nemt ved de nye regler om mundbind. Det blev tydeligt i går aftes, da Fyns Politi måtte rykke ud til én af Odenses mindre værtshuse, Skandsen.

Det skriver Fyens.dk.

Her havde en gæst på stedet bedt en anden gæst om at tage mundbind på – og det havde fået det til at slå klik for den anden gæst.

Vedkommende blev så arrig over påtalen, at han slog manden ned med knytnæveslag og efterfølgende sparkede ham i siden, da han lå på gulvet.  Manden flækkede angiveligt det venstre øjenbryn.

Fyns Politi fortæller, at manden blev anholdt kl. 21.30 og sigtet for vold.

Tomme gader og god dialog: Fyns Politi roser odenseanerne

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vi har alle (igen) skulle vænne os til en ny hverdag, hvor corona-restriktioner endnu engang sætter begrænsninger for os.

Blandt andet på byens restauranter, caféer og beværtninger, der fra i går er blevet pålagt at lukke kl. 22.

Der har derfor også været ekstra fokus på netop disse steder fra Fyns Politis side, men i går aftes var der stadig kun ros tilovers:

“Tak Fyn! Vores patruljer melder om rigtig godt samarbejde og god dialog med restauratører, erhvervsdrivende og borgere i forbindelse med de nye retningslinjer for Covid-19 på hele øen her til aften.

God weekend! Mvh Vagtchefen” skriver Fyns Politi på Twitter.

To timer forinden havde Fyns Politi også lagt et billede ud fra Odenses gågade, hvor der var helt tomt.

“Husk nu afstand og afspritning, når du går i byen eller til fest. Kun sammen kan vi bryde smittekæden og holde fast i livsglæden. Som i kan se på foto, så ser det flot ud i Odense gågade her i aften – hold fast i det.” skrev de.

Nye COVID-19-tal offentliggjort: Så mange er smittet i Odense Kommune

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Coronaen hærger igen i samfundet, og det får konsekvenser for både mennesker og virksomheder.

Efter en stille genåbning tidligere på sommeren har smittetallene været nogenlunde stabile – men siden starten af september er de kun gået én vej, og det er desværre opad.

Dagens tal fra Statens Serum Institut viser, at der i skrivende stund er 70 tilfælde af smittede i Odense. Incidensen ligger nu på 34 pr. 100.000 indbyggere.

Incidensen vurderes som kritisk, hvis tallet ligger på over 30.

På landsplan er der tale om 589 nye tilfælde siden i går, og ni patienter er yderligere blevet indlagt. 206 er erklæret corona-fri siden i går.

Aldersmæssigt fordeler de sig hovedsageligt på de 20-29 årige, hvoraf 4032 er bekræftet smittet.

For at komme corona-spredningen til livs, indførte regeringen i går nye restriktioner. Dem kan du læse om her