Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Odenses fedeste køreskole

Af Annoncør

Bor du i Odense og er du endelig nået en alder, hvor du begynder at kunne se efter muligheden for at tage et kørekort til bil, så får du her nogle gode råd med på vejen til hvad du skal kigge efter, når du vælger hvilken køreskole du skal tage dit kørekort hos. 

En køreskole i Odense der forstår at den bedste læring kommer med sjov læring

Der findes rigtig mange køreskoler i Odense og det kan være lidt af en jungle at finde frem til hvilken køreskole der er den bedste for dig at vælge. For det meste har man fået anbefalet en specifik køreskole af nogle venner og bekendte, men har du ikke fået noget anbefalet af nogen på forhånd eller er du næsten lige rykket til byen selv, så er det med at finde svarene andre steder, som f.eks. her.

En køreskole der gør det godt er Loays køreskole. Her gør Loay zeraiq meget ud af at se de unge fra deres sted og forstå hvordan unge hjerner tænker og arbejder. Det betyder også at du her vil opleve en undervisning, hvor holdet har det sjovt og godt sammen imens der læres den vigtige teori. Loay tror nemlig på, at man lærer bedre når man får en oplevelse med læringen på samme tid.

Det er vigtigt at den køreskole du vælger, er en køreskole der forstår at det er vigtigt at kunne undervise til du har forstået hvad det hele går ud på. Du kan desværre godt finde køreskoler i Odense, hvor der ikke er gjort et større nummer ud af at gøre undervisningen interessant og det kan medvirke til, at det du læser og hører om forsvinder lige så hurtigt som det kommer ind og det kan koste dig flere fejl end de 5 tilladte til selve teoriprøven.

Vælg en køreskole der lægger køretimerne på tidspunkter, der passer dig

Udover selve teoriundervisningen, er der også stor forskel på hvad du får for pengene ved de forskellige køreskoler. Det er f.eks. en god idé at se på hvad der tilbydes af køretimer og ej at forglemme undervisning på manøvrebanen. 

Går du i skole eller har du arbejde i dagtimerne, som du gerne vil undgå at skulle tage fri for, for at komme ud og køre, så er det også vigtigt at undersøge hvilke steder der tilbyder at du kan få dine køretimer i tidsrum der passer dig. Hos Loay kan du vælge kørekortpakken “Guldkortet”, hvor der netop tilpasses undervisning med køretimer udenfor din skole- eller arbejdstid. Med “Guldkortet”, får du også den eksklusive mulighed for at trille afsted ned over grænsen og prøve udlandets veje af under ordentlige forholde.

Del artikel

Andre læser også