MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Odenses fedeste kontormiljø

Af Annoncør

Det er vigtigt hvilke beslutninger man tager i sin livsførelse, for det fører til de resultater vi får i livet. For de fleste af os er livet opdelt i 3 dele. Vores arbejdsliv, vores privatliv og søvnen om natten. Investerer du godt i de 3 dele får du investeret godt i hele dit liv. På kontoret på arbejdspladsen er det vigtigt med gode kontormøbler, så undgår du at skulle bruge privatlivet på at rette op på skaden. Natten investeres i med en god madras. Og privatlivet kan investeres i ved at opdatere dit hjemmekontor så du sidder godt ved dit skrivebord derhjemme. 

Her er vores bud på nogle kontormøbler der giver dig det fedeste kontor i Odense.

Møbler

Gå ind på dette link og se alle vores flotte kontormøbler og klik her.  

Kontorstol

Every er en yndig sort kontorstol med net ryg.

Kontorstolen er let med en ryg i mesh. Den tilpasser sig automatisk medarbejderens krop og former hvilket gør den ret ergonomisk. Den fås både med og uden armlæn.

Skrivebord

DELTA Sort linoleums hæve-sænkebord. Fordelene ved netop dette mest solgte hæve-sænkebord er, at det er stærkt og lyddæmpende via dets overflade som fås i en flot sort linoleumsoverflade.

Delta indeholder også en kabelbakke og kabelklap medfølger også. Delta bordet står stabilt selv i højeste position.

Tavler:

Whiteboards, glastavler, skærmvægge, kridttavler og opslagstavler. Slå dine noter op på en stor skærm så du har overblik på arbejdet. Skal du arbejde med andre derhjemme kan det også være en fordel at kunne kigge på det samme ”stykke papir” sammen. Giv dig selv god plads at udfolde sig på ved at vælge en af vores smarte tavler til dit hjemmekontor.

Kontormoebler.dk har kvalitetsservices at tilbyde deres kunder.

Via rådgivning: Uddannet personale står klar til at hjælpe dig med dine nye møbler. Du får personlig kundeservice og kontorindretning med i hatten. Vi har indretningskonsulenter siddende klar til at hjælpe dig over hele landet. Book en tid i dag.

Via montage: Her får du professionelt udført montage og fuld service. Kontormoebler.dk tilbyder op bæring, fejlfinding og reparation af elektriske produkter. Montørerne er fuldt forsikrede. Der udføres arbejde hos både private, virksomheder, institutioner og offentlige virksomheder – så ring bare!

Bruttoløn

Her kan du få dig en skattefri hjemmearbejdsplads – og hvem vil ikke gerne have det? Hjemmearbejdspladsen betales af medarbejderens bruttoløn (dvs. før skat), møbler som personalegode er ikke skattepligtig, arbejdsgiver får fradrag for anskaffelsessummen og derved opnår medarbejderen samme komfort og produktivitet som på arbejdspladsen.

Del artikel

Andre læser også