Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mange lækkerier samlet: Her er Odenses mange gode tapas-steder

Af Redaktionen
l’Cobert de CANblau.
l’Cobert de CANblau.

Tapas er en lækker og genial spise for alle os, der ikke kan beslutte os for én ret, og som elsker at forkæle vores smagsløg med et væld af småretter med forskellige smagssammensætninger.

Det har de odenseanske spisesteder opdaget, og derfor er der sket et boom i antallet af spisesteder med tapas på menukortet.

Sidste nye skud på stammen er cafeen Riceteria, der i sidste uge føjede et helt nyt tapaskoncept til deres menu – og dermed er der efterhånden mange steder i Odense, hvor du kan få tapas.

MigogOdense giver dig et overblik over dem her:

Bar Tapas

Hos Bar Tapas i Kongensgade kan du spise tapas, lige indtil du revner – og helt uden økonomiske kvaler. Tapasbaren kører nemlig med et all you can eat-koncept, hvor du kan spise løs for kun 249 kroner per person. Bar Tapas er verdens første Running Tapas-bar, og menuen byder på både kolde og varme tapasanretninger.

Snik Snak

Hvis du vil nyde et godt glas vin eller en lækker drink sammen med din tapas, er Snik Snak et godt bud. Snik Snak er en kombineret bar og tapasrestaurant, som formår at forene det bedste fra tapaskøkkenet med det bedste fra baruniverset i flotte, festlige omgivelser. Det er et oplagt sted at starte en god aften i byen.

Café Chino

Café Chino kan du selv sammensætte dit eget tapasbræt ud fra spisestedets store udvalg af lækre lune retter, gode oste, søde retter, delikate pålæg og velsmagende oliven. Når du bestiller et tapasbræt, bliver det serveret med rugbrødschips, brød, rugbrød og smør ad libitum. Du kan få fem tapasretter inklusiv to slags tilbehør for 169 kroner.

Mona Lisa

Du kan nyde et væld af delikate småretter fra det italienske køkken hos Ristorante Mona Lisa i Brandts Passage. Her kan du vælge mellem fem forskellige tapasmenuer, som bugner med lækre oste, pølser, grøntsager, pestoer, tapenader, oliven og godt brød. Nogle af menuerne byder også på velsmagende anretninger med frisk fisk. Tapasanretningerne kan spises i restauranten eller købes som take-away.

l’Cobert de CANblau

På Arkaden Food Market finder du den lille, charmerende spanske tapasbar l’Cobert de CANblau. Her kan du få klassiske, autentiske tapasretter men også en række af innovative tapas, som ofte indeholder alternative burgere og hotdogs. Du kan få fire velsmagende tapasanretninger for 125 kroner.

Riceteria

Cafeen Riceteria på Mageløs 1 føjede i sidste uge et nyt tapaskoncept til menuen, så nu kan du få tapas i det hyggelige pastelfarvede Rice-univers. Lige så farverig indretningen og interiøret er, lige så farverig er deres flotte tapasanretninger, som er et mix af sprøde, friske grøntsager og lækre oste, pølser, skinker, patéer og nødder.

Du kan vælge mellem tre forskellige tapastallerkener: en “funky veggie” med friske, farvestrålende grøntsager til 89 kroner, en ”funky meat/cheese” med et delikat udvalg af nødder, skinke, pølse, paté og ost til 149 kroner eller en ”the full funky” med både grønt, kød, ost og nødder til 189 kroner.

Læs mere om Riceterias nye tapaskoncept i MigogOdenses artikel her.

Også tapas på de fleste af byens vinbarer

På de fleste af Odenses vinbarer kan du få serveret tapas i forskellige versioner. Her på MigogOdense skrev vi tilbage i december om byens fire vinbarer, S’vineriet, Noé, Lalou og Amy’s, som du kan læse om lige her.

Del artikel

Andre læser også