MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Odenses mest kendte kørelærer kan snart ses på TV3: Klar i årets Robinson Ekspedition

Af Christina Frederiksen
Foto: Viaplay Group
Foto: Viaplay Group

Som kørelærer kender han gader og stræder i Odense ud og ind.

Han kender også sig selv ud og ind. Det mente han i hvert fald, inden til han tog til Malaysia for at deltage i årets udgave af Robinson Ekspeditionen på TV3.

Odenseanske Loay Zeraiq, der ejer og driver LZ Køreskole, er stadig en lille smule rystet over, hvor hårdt det tog på ham at være med i det kendte tv-program.

“Det var meget sværere end forventet. Jeg var mentalt meget mere knækket, end jeg havde regnet med.

Dét at komme væk fra min familie og mine ansatte var værre mentalt, end jeg havde regnet med mentalt. Jeg havde SLET ikke regnet med det,” siger Loay Zeraiq og griner.

Da jeg var færdig i programmet, var det første jeg gjorde at ringe min mor op på FaceTime. Der knækker jeg. Jeg nærmest skråler som et lille barn. Jeg græder, og det gør jeg ellers aldrig.

Loay Zeraiq, kørelærer og deltager i årets Robinson Ekspedition

Han tilføjer:

“Jeg troede bare, at jeg skulle ned og hygge mig med at dyste i nogle konkurrencer. Men for sådan én som mig, der er meget socialt anlagt, var det en total omvæltning at komme derned.”

Alle deltagerne fra årets udgave af Robinson Ekspeditionen, der har premiere på TV3 og Viaplay 12. september. Foto: Viaplay Group

Havde lyst til at give op

Årets Robinson Ekspedition gik til øen Langkawi i Malaysia. Og selvom Loay Zeraiq altid har drømt om at deltage i tv-programmet, kom han hurtigt på andre tanker.

“Inden vi blev sejlet ud til Langkawi, skulle vi bo på hotel i tre dage. Her blev vi isoleret, hvor de også tog vores telefon. Der følte jeg virkelig, at jeg var langt væk. Så det var rimeligt tidligt, at jeg havde lyst til at give op,” siger Loay Zeraiq og tilføjer:

“Jeg havde ikke regnet med, at jeg var så hurtig at knække i forhold til savnet hjem til. Og jeg var meget overrasket over, hvor meget det savn kan få én til at miste lysten til det, man er i gang med.”

Så når man som seer sidder og følger med i Robinson Ekspeditionen og trækker på smilebåndet over de mange intriger, der opstår i udsendelsen, skal man endelig ikke tro, at det er iscenesat. Det siger den odenseanske kørelærer.

Inviterer de andre deltagere til fest i morgen

“Man har ikke kontrol over, hvad der sker. Man bliver paranoid. Og når man er presset på sult og savn, skal der ikke meget til før, at der opstår gnister og flammer. Det er også derfor, at jeg er overrasket over, hvor mange der kommer på lørdag,” siger Loay Zeraiq og griner.

På lørdag – altså i morgen – har Loay Zeraiq nemlig inviteret alle årets deltagere på hyggeligt samvær hjemme i sin have.

“Det er for at glatte ud. Vi skal have en masse god mad og drikke,” siger Loay Zeraiq og fortæller, at 16 ud af årets 22 deltagere kommer til middagen.

Og når han siger, at middagen er til for at glatte ud, er det nu ikke, fordi han selv er blevet voldsomt meget uvenner med de andre deltager under turen til Langkawi.

“Nej, jeg kan godt sige, at jeg ikke er én af dem, der har haft så store problemer med det. Men derfor holder jeg gerne middagen alligevel,” siger han.

Hulkede som et barn

Inden afgang til Malaysia troede Loay Zeraiq, at det største problem for ham ville blive sulten under opholdet på Langkawi. Men det blev altså i stedet savnet, der fik has på ham.

“Da jeg var færdig i programmet, var det første jeg gjorde at ringe min mor op på FaceTime. Der knækker jeg. Jeg nærmest skråler som et lille barn. Jeg græder, og det gør jeg ellers aldrig,” siger Loay Zeraiq i blanding af forbløffelse og latter.

“Det samme sker, da jeg ringer til mine børn. Jeg skråler og hulker. Og mine børn siger til deres mor: “Hvad sker der med far?” Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle være sådan,” siger Loay Zeraiq og griner.

Hvordan det gik for Loay Zeraiq i Robinson Ekspedition er en hemmelighed. Og man er nødt til at følge med i programmerne for at få svaret.

Robinson Ekspeditionen har premiere på TV3 12. september.

Del artikel

Andre læser også