Odenses nye natklub: Nunchi har skabt rammerne til en fed bytur

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen
Foto: Anders Krogh og Sebastian Moldt.
Foto: Anders Krogh og Sebastian Moldt.

I fem år stod den populære natklub ’The Gym’ for nogle af Odenses største fester, og den blev også flere gange nomineret som Danmarks bedste.

Men i midten af august valgte Leo Rebaz og Stig Berthelsen at lukke The Gym, og de har i stedet åbnet ’Nunchi’ i de samme lokaler i Overgade – men i helt nye klæder.

En hyggelig festhave midt i en tropisk regnskov

“Vi har selv stået for at skabe Nunchis univers, hvor jeg primært har designet det visuelle udtryk, og hvor Stig har fungeret som Byggemand Bob.

Derudover har vores lysdesigner Hannibal Struckmann gjort et stort stykke arbejde for at få den helt rigtige stemning frem.

Historien med Nunchi er, at man træder ind i en tropisk regnskov, som passer perfekt til det danske ustadige vejr. Herfra bevæger man sig ind i en flot og eksotisk have midt i regnskoven med glade mennesker, god musik, smilende bartendere og smagsfulde drinks,” siger Leo og fortsætter:

“Musikken er afgørende for den stemning, vi ønsker at skabe, og hos os spiller vi musik, der gør gæsterne i godt humør, og giver dem danseskoene på. Vi spiller primært pop, men der er tale om kvalitetspop, uden at det bliver ‘tacky’.

Derudover spiller vi også meget mainstream, house, RNB og hiphop, og vores DJ’s er nøje udvalgt. De er blandt landets skarpeste og mest aktuelle.”

HyggeBaren på Nunchi. Foto: Anders Krogh og Sebastian Moldt.

Tredimensionelle vægge, dobbelttoilet og stikdåser

Men stemningen bliver også skabt af de fede omgivelser, hvor der er kælet for hver en detalje. Der er f.eks. tredimensionelle vægge, en bar i messing, en installation over den store DJ-pult, lys på trappetrinene og i baren, grønne planter og blomster på væggene, i loftet og på bordene, dobbelttoilet på dametoilettet og ikke mindst stikdåser, så man f.eks. kan få ladet sin telefon op.

Og Nunchi har noget for enhver smag:

”Vi er meget stolte af vores lyserøde HyggeBar, som er vores fede barområde, hvor man som udgangspunkt ikke kan reservere bordene på forhånd. Det er et dejligt chillområde, og der er rigtig mange mennesker, som elsker at komme herop at sidde.

Vi oplever også, at HyggeBaren tiltrækker en anden type publikum, end vi har været vant til tidligere, fordi den har en mere hyggelig barstemning,” siger Leo og fortsætter:

“Men vi har også et loungeområde, hvor man kan reservere en eller flere af loungene til sit selskab. Og selvfølgelig er der vores store dansegulv for dem, der gerne vil fyre den af.”

Leo Rebaz bag den store DJ-pult. Foto: Anders Krogh og Sebastian Moldt.

Private selskabslokaler oven på klubben

Ovenpå natklubben er der en lækker terrasse til grillfester osv. og et stort selskabslokale med vinduer ned mod klubben, så man har udsigt til festen nedenunder.

”Det er ideelt til firmaer, der skal holde arrangementer. Så kan de have deres egen private fest med egen bartender osv., samtidig med de er en del af festen nedenunder,” siger Leo.

For det mere modne publikum

”Vi har bemærket, at Nunchi tiltrækker en anden type gæster, end The Gym gjorde. Da vi lukkede The Gym og åbnede Nunchi mistede vi helt sikkert også nogle gæster, som måske bedre kunne lide The Gym. Nunchi har bare en helt anden profil,” siger Leo og fortsætter:

”Aldersgrænsen på Nunchi er 20+, men indretningen er lavet med et mere modent publikum for øje, og vi kan også se, at gennemsnitsalderen på vores gæster er steget. F.eks. lå den sidste weekend på 25-26 år, og det glædede os. For der er ikke så mange andre steder i Odense, som tilbyder et lignende koncept for de 25+-årige.”

Foto: Anders Krogh og Sebastian Moldt.

Et lille kig på fremtidens fester

”Derudover tager vi hensyn til mange forskellige gæster. Bl.a. går vi op i gode studierabatter, og vi samarbejder også med forskellige festudvalg, foreninger og uddannelsesinstitutioner, så de studerende fra vores samarbejdspartnere f.eks. kan komme gratis ind hele natten. Og vi er meget interesseret i flere samarbejder, hvis de blot henvender sig til os.

De eneste, som ikke er velkomne på Nunchi, er folk, som har en for smart eller truende attitude, der ødelægger festen for vores andre gæster,” siger Leo og løfter lidt af sløret for, hvad de festglade odenseanere kan se frem til på Nunchi:

”Der kommer rigtig mange arrangementer det næste stykke tid, og vi har løftet underholdningen, så der kommer til at ske noget nyt, sjovt og overraskende hver weekend. Det kan være alt lige fra livekunstnere, saxofonister og violinister til dansere, trommeslagere og diverse shows. Og så kan jeg røbe, at man skal skynde sig op til baren, når man hører en klokke ringe, for så sker der noget godt.”

Foto: Anders Krogh og Sebastian Moldt.

Værtshusgæst blev slået ned: Påtalte manglende mundbind

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det er ikke alle, der har lige nemt ved de nye regler om mundbind. Det blev tydeligt i går aftes, da Fyns Politi måtte rykke ud til én af Odenses mindre værtshuse, Skandsen.

Det skriver Fyens.dk.

Her havde en gæst på stedet bedt en anden gæst om at tage mundbind på – og det havde fået det til at slå klik for den anden gæst.

Vedkommende blev så arrig over påtalen, at han slog manden ned med knytnæveslag og efterfølgende sparkede ham i siden, da han lå på gulvet.  Manden flækkede angiveligt det venstre øjenbryn.

Fyns Politi fortæller, at manden blev anholdt kl. 21.30 og sigtet for vold.

Tomme gader og god dialog: Fyns Politi roser odenseanerne

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vi har alle (igen) skulle vænne os til en ny hverdag, hvor corona-restriktioner endnu engang sætter begrænsninger for os.

Blandt andet på byens restauranter, caféer og beværtninger, der fra i går er blevet pålagt at lukke kl. 22.

Der har derfor også været ekstra fokus på netop disse steder fra Fyns Politis side, men i går aftes var der stadig kun ros tilovers:

“Tak Fyn! Vores patruljer melder om rigtig godt samarbejde og god dialog med restauratører, erhvervsdrivende og borgere i forbindelse med de nye retningslinjer for Covid-19 på hele øen her til aften.

God weekend! Mvh Vagtchefen” skriver Fyns Politi på Twitter.

To timer forinden havde Fyns Politi også lagt et billede ud fra Odenses gågade, hvor der var helt tomt.

“Husk nu afstand og afspritning, når du går i byen eller til fest. Kun sammen kan vi bryde smittekæden og holde fast i livsglæden. Som i kan se på foto, så ser det flot ud i Odense gågade her i aften – hold fast i det.” skrev de.

Nye COVID-19-tal offentliggjort: Så mange er smittet i Odense Kommune

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Coronaen hærger igen i samfundet, og det får konsekvenser for både mennesker og virksomheder.

Efter en stille genåbning tidligere på sommeren har smittetallene været nogenlunde stabile – men siden starten af september er de kun gået én vej, og det er desværre opad.

Dagens tal fra Statens Serum Institut viser, at der i skrivende stund er 70 tilfælde af smittede i Odense. Incidensen ligger nu på 34 pr. 100.000 indbyggere.

Incidensen vurderes som kritisk, hvis tallet ligger på over 30.

På landsplan er der tale om 589 nye tilfælde siden i går, og ni patienter er yderligere blevet indlagt. 206 er erklæret corona-fri siden i går.

Aldersmæssigt fordeler de sig hovedsageligt på de 20-29 årige, hvoraf 4032 er bekræftet smittet.

For at komme corona-spredningen til livs, indførte regeringen i går nye restriktioner. Dem kan du læse om her