Odenses svar på Distortion: Kæmpe navn afsløret til gadefesten

Af Michael Qureshi

Der er mange gode grunde til at glæde sig til september.

Især Odenses største gadefest Generator tegner til at blive tre dage med fuld fart over feltet i byens gader. Gadefesterne finder sted torsdag den 6/9 til lørdag den 8/9.

Generator, som tidligere har heddet Karrusel, har allerede føjet navne som natklubkongerne TooManyLeftHands til plakaten sammen med andre hotte navne som Kongsted, Benal, Faustix, Nonsens.

Nu er gadefestens absolutte hovednavn afsløret.

En af Danmarks mest efterspurgte artister

Det er ingen ringere end Danmarks største DJ navn Morten, som rigtig mange også kender som Morten Breum.

“Vi er meget stolte over at kunne præsentere en af Danmarks mest efterspurtgte artister til Generator 2018,” lyder det fra arrangørerne af Generator.

Morten har med bopæl i Los Angeles leveret utallige hits på både danske og internationale hitlister, og han spiller på festivaler verden over lige fra vores egen Tinderbox, Ibiza til Miami.

Morten har flere gange trukket så mange til sine koncerter, at der har været lukket ned for flere besøgende til blandt andet Tinderbox og Distortion.

Skinz og lokale Odense-navne er også kommet på plakaten

Ud over Morten er der også kommet andre nye navne på den voksende plakat. Populære Skinz, Baby Bino og de lokale Odense acts VKation og Amin Safari spiller også i løbet af de tre dage.

Sidste år trak gadefesterne over 25.000 deltagere, og med det nuværende sprøde line up af navne, så ventes der ny rekord til den store gadefest.

Det bliver også spændende at se, hvad TooManyLeftHands & Friends finder på i samarbejde med Royal Unibrew. Her plejer de som regel at hive nogle vilde navne med på scenen, som i den grad får gadefesten op på kogepunktet.

Hvis du vil læse mere om, hvorfor man har ændret navn fra Karrusel til Generator, så læs her