MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Odenses svar på Distortion: Karussel åbner med megafest torsdag

Af Betina Vestergård Jepsen
Foto: Oliver Gram
Foto: Oliver Gram

På torsdag starter den odenseanske tre dages festival Karrusel, og der er lagt op til den helt store fest både torsdag, fredag og lørdag.

Karrusel festivalen er inspireret af Københavns Distortion festival, og arrangørerne har da også fået kreativ bistand fra Copenhagen Distortion. Derudover er Karrusel skabt i samarbejde mellem Albani, Studenterhuset, Odense & Co. og en række Odenseanske aktører.

Årets lineup består bl.a. af Emil Stabil (torsdag), Noah Carter, Bikstok og AV AV AV (lørdag). Se resten af lineuppet her.

Emil Stabil

Heunder får du et overblik over alle dagene.

Startfest på Havnen torsdag kl. 17.00-00.00

På den “midterste ø” i Odense Havn starter Karrusel Festival med et brag af en fest. Her kommer til at være tre forskellige scener, som præsenterer hver deres musikgenre. Derudover kommer der også til at stå en smuk, gammel hestekarrusel på pladsen.

Foto: Frederik Racher
Gratis gadefest i City fredag kl. 16.00-00.00

Fredag kan du i bedste Distortionstil komme til kæmpe gadefest i Odense centrum, hvor en masse gadeværter bidrager med forskellige fester rundt i byen. Oplev bl.a. en tre meter høj Trump-bar, 80’er fest, ravebus og udendørs clubstemning. Der er helt sikker noget for enhver smag!

Få hele overblikket over fredagens gratis gadefest her.

Foto: Oliver Gram
Finalefest på havnen lørdag kl. 19.00-03.00

På “den midterste ø” i Odense Havn kulminerer Karrusel Festivalen med en kæmpe Finalefest. Havnen bliver omdannet til ét stort dansegulv omgivet af flot lysudsmykning, tag af lasere i de industrielle havnebygninger og fem forskellige scener med et hav af urbane og elektroniske musikartister.

Foto: Oliver Gram

Det er gratis at deltage i Gadefesten fredag, men det kræver armbånd at deltage i Startfesten og Finalefesten, som du kan købe her.

Del artikel

Seneste nyt