Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

ODEON får Helmig i fødselsdagsgave: Indleder forårsturné i Odense

Af Betina Vestergård Jepsen
Thomas Helmig til Tinderbox 2017.
Foto: Peter Kirkegaard
Thomas Helmig til Tinderbox 2017. Foto: Peter Kirkegaard

Hvis du gip glip af Thomas Helmigs anmelderroste optræden til dette års Tinderbox Festival, har du nu muligheden for at få revanche!

Popikonet indleder nemlig sin forårsturné i Odense, når han gæster ODEON den 1. marts 2018 – på ODEONs 1 års fødselsdag.

Langt fra færdig i showbiz

Thomas Helmigs optræden til Tinderbox beviste, at han langt fra er færdig i showbiz, og selvom sønnen Hugo Helmig går sin far i fodsporene, skal han ikke forvente at vælte den gamle af pinden lige foreløbig.

Og selvom Thomas Helmig har rundet de 50 år, smelter han stadig kvindehjerter landet over. Så sent som under sin optræden på Tinderbox greb han en bh fra en af de skrigende tilskuere med ordene: “Der er vist en, der fryser derude.”

Helmigs første indendørskoncert i fire år

Koncerten i ODEON er en del af Thomas Helmigs forårsturné i 2018, hvor han giver fire store indendørskoncerter i Danmark. Heldigvis er et af stederne Odense!

Det er 4 år siden, Thomas Helmig sidst spillede indendørskoncerter med sit band. I mellemtiden har han bl.a. været landet rundt med sit første soloshow “Mutters Alene”.
Men nu er han heldigvis tilbage, og bag ham er det sædvanlige allstar hold bestående af Claes Antonsen, Jacob Andersen, Christian Douglas, Poul Reimann, Søren Runge og Emil Falk.

Så kom og syng med på “Stupid Man”, “Nu Hvor Du Har Brændt Mig Af”, “Det Er Mig, Der Står Herude Og Banker På” og alle de andre kæmpehits.

Forsalget starter mandag d. 11. september kl. 10.00, så vær klar ved tasterne, hvis du skal nå at få fingrene i en billet! Billetter kan købes her.

Del artikel

Andre læser også