MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mad og kultur ét sted: ODEON genåbner med spændende buffet

Af Annoncør
Foto: ODEON
Foto: ODEON

Som så mange andre kultur- og spillesteder i landet, har ODEON været lukket ned og været underlagt restriktioner igennem de sidste 2 år.

Det er heldigvis fortid, og ODEON er nu klar til at byde publikum velkommen tilbage til de helt store oplevelser – nu også med spisning i både Café ODEON Social og i Restaurant Schiøtz.

“Vi glæder os meget til igen at kunne byde alle velkommen til arrangementer i ODEON uden at være pålagt restriktioner og begrænsede antal billetter.

Vi glæder os særligt, da vi har brugt de seneste måneder på at re-tænke vores koncepter, og nu er vi klar med nye muligheder for spisning i både vores café og restaurant,” fortæller Kulturchef Nanna Løkken Andersen.

Bæredygtig buffet med fællesskabet i centrum

Som noget helt nyt åbner ODEON op for stor bæredygtig buffet, som familie og venner kan nyde før deres show i ODEONs Store Sal eller forestilling i Teatersalen.

I Café ODEON Social serveres mad med omtanke, med målet om at forkæle gæsterne med kvalitetsmad produceret med tanke for miljø og vores fælles fremtid.

“Det er vores ambition, at vi ikke skal lave særskilte buffet-menuer til Café ODEON Social, men i stedet genanvende dén mad, som vi allerede har lagt tid og kærlighed i.

Derfor kan vi også tilbyde kvalitetsmad lavet med lokale og friske råvarer til priser, som alle kan være med på,” siger Nanna Løkken Andersen.

Læs mere om Café ODEON Social her.

En helstøbt oplevelse med tre retter i restauranten

Vil man som gæst i ODEON have en mere eksklusiv madoplevelse, er det også muligt at nyde tre retter i Restaurant Schiøtz inden show starter.

Restauranten stiller høje krav til råvarernes kvalitet. Menukortet er inspireret af danske og franske traditioner, som vil tilfredsstille selv de mest kræsne ganer.

“Rigtig mange af vores gæster har tidligere været glade for, at kunne få hele oplevelsen samlet ét sted. Derfor er vi også meget glade for, at vi igen kan dække op til vores eksklusive 3-retters koncertmenu i Restaurant Schiøtz på første salen,” siger Nanna Løkken Andersen.

Læs mere om Restaurant Schiøtz her.

Uanset om man som gæst i ODEON er til den store 3-retters menu eller til buffet i caféen med fokus på fællesskab og afslappede rammer, så kan ODEON nu tilbyde en komplet kulturoplevelse ét sted i byen.

Del artikel

Andre læser også