MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fede oplevelser i vente: ODEON har fire store musicals på programmet

Af Michael Qureshi

Er du til sang, dans og god musik i storslåede sceneopsætninger?

Så er det nu, du skal slå til.

Det mangfoldige musik-, teater- og konferencehus ODEON har nemlig flere store musicalproduktioner på programmet i løbet af de kommende sæsoner.

“Vi er rigtig glade for at vores program indeholder så mange spændende musicalopsætninger.

Det er helt essentielt for os, at vores program er mangfoldigt og indeholder shows af forskellig karakter.

Og med hele fire store musicalopsætninger, formår vi for alvor at tilbyde forskellige oplevelser til det musical-glade publikum,” fortæller Nanna Løkken Andersen, Kulturchef i ODEON.

I alt har ODEON fire store musicalopsætninger, som finder sted fra maj 2022 til august 2023;

Shu-Bi-Dua – The Musical

Torsdag, 12. Maj – Søndag, 15. Maj 2022
I foråret 2022 kommer ODEON til at give genlyd af alle de kendte og elskede hits fra Shu-bi-dua som Hvalborg, Den Røde Tråd, Minus til plus, Askepot og Vuffeli-vov.

Læs mere og book billetter her

Pretty Woman – The Musical

Torsdag, 17. Nov – Søndag, 20. Nov 2022

PRETTY WOMAN – THE MUSICAL bliver en forrygende, morsom og ikke mindst hjertegribende romantisk musical med en perlerække af nye, rockede Bryan Adams-ballader, som fremkalder søde minder fra 90’erne.

Læs mere og book billetter her

Jersey Boys

Onsdag, 3. Maj – Søndag, 7. Maj 2023
Den internationale musical JERSEY BOYS kommer nu endelig til Danmark! Næsten 20 år efter verdenspremieren får et dansk publikum nu endelig mulighed for at se Broadway-succesen JERSEY BOYS.

Læs mere og book billetter her

Musicalen Margrethe

Torsdag, 17. Aug – Søndag, 20. Aug 2023

Vær med når vi fejrer H.M. Dronning Margrethe 2. med en ny storslået dansk musical i ODEON under H.C. Andersen Festivals. En jubilæumsforestilling, hvor publikum kan opleve nykomponeret musik og spektakulær scenekunst i fortællingen om Dronningens livsrejse som regent igennem 50 år.

Læs mere og book billetter her

Rammerne i ODEON

ODEON har mange varierende arrangementer igennem Store Sal på et år, der alle kræver noget forskelligt i afvikling, men musicalproduktioner er noget særligt for ODEON, da produktionen jo nærmest flytter ind over en kortere periode, og det skaber altså nogle tættere relationer med crew, artister og alle dem, der ”rejser” med produktionen.

“De store musicalproduktioner hører hjemme i en sal som ODEONs Store Sal. Salen er netop lavet til de store oplevelser, og en så festlig kombination af teater og koncert, som en musical jo er, skal altid være en del af ODEONs mangfoldige sæsonprogram”, siger Nanna Løkken Andersen.

Der er ingen tvivl om, at Store Sal i ODEON er velegnet til mange forskellige typer af shows og arrangementer, da ODEON med over 1.700 siddepladser har den volumen der skal til for at gennemføre opsætninger af denne størrelse.

Se ODEONs fulde program her

Del artikel

Andre læser også