MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

ODEON Social frister: Vi har testet deres vilde FREAKSHAKES

Af Redaktionen

I ODEON finder du det hyggelige spisehjørne ODEON Social, hvor det imødekommende personale står klar med en række fristelser – heriblandt deres milkshakes, der går under navnet Freakshake.

Siden november sidste år har ODEON Social haft milkshake på menukortet, så måske du allerede kender til caféens Freakshake til en 50’er.

Inspirationen til Freakshaken hentede Katrine Holm, der står for caféen, sidste sommer på en ferie Spanien, hvor hun stødte på de lækre og anderledes milkshakes. I januar er der så kommet endnu to nye varianter på menukortet.

Vi har naturligvis været forbi og prøvesmagt de tre banditter, der indeholder Odeons Socials hjemmelavede softice og pyntes med godter alt efter humør eller kundens ønsker.

Freakshake Den Originale, som er den første milkshake hos caféen, minder om den klassiske milkshake med smagen af vanilje. Milkshaken er kombineret med chokoladesauce og pyntet med chokoladeskildpadde, chokoladeknapper og KitKat.

Freakshake Den Originale

Freakshake Kaffe/karamel er lavet med et espresso shot og er pyntet med karamelknas, en lille chokoladeskildpadde og Toblerone. Behøver vi sige, at alle ingredienser i denne milkshake taler til vores kaffe/karamel-hjerte?

Freakshake Kaffe/karamel

Freakshake Københavnerstang er frisk udgave af milkshaken og smager ligesom is-klassikeren af samme navn. Denne milkshake er toppet med krymmel og en lille hindbærsnitte.

Freakshake Københavnerstang

I januar måned får Freakshake Den Originale til kun 40 kr. med ClubOdense

Tjek MigogOdenses nye fordelsklub – ClubOdense

For blot 35 kr. om måneden får du adgang til en lang række helt eksklusive tilbud i Odense – lige nu får du resten af januar gratis – og det er uden binding.

Tilmeld dig her