MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Øg salgsprisen af din bolig ved at installere jordvarme som opvarmningskilde

Af Redaktionen

Når en bolig skal sælges, vil du naturligvis altid være interesseret i at sælge den til så høj en pris som muligt.

Men det giver faktisk også god mening at lave nogle renovationer ved din bolig, der øger salgsprisen, selvom du ikke har planer om at flytte ud lige foreløbig.

Det betyder nemlig som regel, at der vil være nogle penge at spare for dig på den lange bane, og så er det blot et plus, at boligen kan sælges dyrere, når den tid kommer. Installering af et jordvarmeanlæg er et godt eksempel på et sådant projekt.

Økonomiske fordele ved et jordvarmeanlæg

Den energi du får fra et jordvarmeanlæg, er billig – meget billig. Der kan være flere tusinde kroner at spare årligt, selvom det naturligvis altid vil afhænge af dit forbrug.

Og det er en af de ting, der er attraktivt for en potentiel køber af huset, og som dermed også er med til at presse salgsprisen opad – den nye ejer af boligen får jo også glæde af denne billige energi, og kan dermed spare penge i hverdagen helt fra start.

Et jordvarmeanlæg er dog en dyr investering, så se mere om prisen på et jordvarmeanlæg her.

Miljørelaterede fordele

En anden ting der er meget tiltrækkende ved en bolig med et jordvarmeanlæg er, at jordvarme også giver meget grøn energi, og at en sådan bolig dermed også er attraktiv for købere, der går meget op i den grønne omstilling og at redde klimaet.

Ved at flytte ind i en bolig hvor der allerede er installeret en grøn energikilde, sparer de altså en hel del penge ved ikke selv at skulle stå for dette projekt, og det vil en potentiel køber i langt de fleste tilfælde gerne betale lidt mere for, når salgsprisen på huset skal fastsættes.

Del artikel

Andre læser også