MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Officielt: På denne dato åbner Odense Street Food

Af Michael Qureshi
Foto: Storms Pakhus
Foto: Storms Pakhus

Vi har ventet i spænding på, at åbningsdatoen for Odenses første Street Food Marked kunne afsløres.

Torsdag klokken 12.00 meldte Storms Pakhus så den officielle åbningsdato ud, så man nu i Odense har en konkret dato at glæde sig til.

Det bliver fredag den 1. september hvor Storms Pakhus – Odense Street Food – slår dørene op på Seebladsgade 21. Alt tyder på at blive et kæmpe hit.

Enorm interesse for projektet

Der er i hvert fald allerede en enorm interesse for det spændende projekt.

Derudover har Street Food markederne i både København og Aarhus været en bragende succes, ligesom det nye Street Food Marked i Aalborg har fået en forrygende start.

Tidligere i juli kunne MigogOdense blandt andet præsentere en af de spændende madboder i Odense Street Food. Det var Little Khon Kaen som kommer til at servere thailandske specialiteter. Dem kan du læse om lige her

Pizza-Pazza kommer også i Storms

Fyens Stiftstidende har i dag en historie om italienske Alessandro, der blandt andet har arbejdet for Claus Meyer og nu åbner Pizza-Pazza i Storms Pakhus.

Chutimaporn Srikaew og hendes mand, Michael Rasmussen, skal servere thaimad i Odense Street Food.

Tidligere i juli sagde partner i Street Food-projektet Bjørn Hentze således til MigogOdense;

“Vi ender med 23 madboder, og foreløbig er 16 af dem på plads. Og vi kommer til at servere mad fra hele verden – blandt andet kommer vi til at byde på gourmet hotdogs, pulled duck burger, pitabrød, madpandekager, sushi, kinesisk dim sum, italienske stenovns-pizzaer og thailandske retter.”

Til åbningsfesten byder man blandt andet i samarbejde med Albani på 1000 gratis øl klokken 15.30, og der kommer live musik og DJs helt frem til klokken 2 om natten. Derudover gælder det bare om at udforske alle de forskellige lækre madsteder.