Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ofte stillede spørgsmål om Middag med Underholdning

Af Annoncør

Middag og et show er en klassisk date-aften af ​​en grund – det er en fantastisk måde at nyde noget god mad, mens du også bliver underholdt. Men hvis du aldrig har gjort det før, har du måske nogle spørgsmål. Her er svar på nogle almindelige spørgsmål, som par har om aftensmad og showdatoer.

Hvad skal jeg tage på? 

Dette afhænger virkelig af det show, du ser. Hvis det er et formelt show, som en opera eller en ballet, så vil du gerne klæde dig lidt ud. Men hvis det er et mere afslappet show, som stand-up comedy eller en koncert, så kan du klæde dig mere afslappet. Generelt set er det altid bedre at tage fejl af at klæde sig for meget ud end at klæde sig for afslappet – du kan altid tage en jakke eller et slips af, hvis du bliver for varm, men du kan ikke tage dem på, hvis du ikke har medbragt dem!

Hvor tidligt skal jeg ankomme? 

Dette afhænger også af det show, du ser. For de fleste shows er det masser af tid at ankomme 30 minutter for tidligt til at finde dine pladser og finde sig til rette. Men for nogle shows – især dem, hvor der er tildelt siddepladser – vil du måske ankomme 45 minutter eller endda en time før, så du kan vælg dine pladser og hav tid til at bestille aftensmad inden showet starter. 

Hvilken slags mad vil der blive serveret? 

Igen, dette afhænger af det show, du ser. Hvis det er et formelt show, som en opera eller ballet, vil middagen sandsynligvis være noget som kylling eller oksekød med grøntsager. Hvis det er et mere afslappet show, som en stand-up-komedie eller musikkoncert, kan aftensmaden være noget som pizza eller burgere. Uanset hvilken slags show du ser, vil der sandsynligvis være muligheder for at imødekomme forskellige diætrestriktioner som vegetarisme, glutenfri diæter osv. 

Kan jeg medbringe min egen mad? 

Nej, mad udefra er ikke tilladt i de fleste teatre og spillesteder.

Hvad hvis jeg skal bruge toilettet under showet?

Dette er helt normalt! De fleste teatre og spillesteder har en pause under showet, hvilket er det perfekte tidspunkt at tage en pause og bruge toilettet.

Må jeg tage billeder under showet?

Det afhænger af showet. Nogle shows, som skuespil, tillader ikke nogen fotografering, men andre, som koncerter, har det normalt fint med det, så længe du ikke bruger en blitz. Det er altid bedst at tjekke politikken for showet, før du går, så du ved, hvad du kan forvente.

Middag med underholdning er en god date night-mulighed for par, der ønsker at nyde god mad og underholdning på samme tid. Hvis du aldrig har været på sådan en date før, forhåbentlig har denne FAQ besvaret nogle af dine spørgsmål og hjulpet dig med at give dig en idé om, hvad du kan forvente. God appetit og nyd showet!

Del artikel

Andre læser også