MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oh wauw: Odense-bager præsenterer fastelavnsbolle med Toms Skildpadde

Af Stine Kjølby Christensen

Fastelavn er mit navn … Skildpadde-fastelavnsbolle vil jeg have …

Det er ganske vist ikke en sang, der er skrevet endnu – men måske kan det ikke vare længe.

Du skal nok også være hurtigere end en tung chokolade-skildpadde, hvis du vil nå at have snitterne i dette års fastelavnsbolle-nyhed fra Fru Lund.

Der er nemlig tale om en bolle med Toms Skildpadde aka romkaramel og chokolade. Selvfølgelig pakket ind i fløjlsblød flødeskum og en sprød vandbakkelse, som vi kender og elsker den lækre sæsonbolle.

Kan købes allerede nu

Som Danmarks mest solgte stykke chokolade, der hvert år tilsammen spises ca. 41 millioner af, er der vel næsten ingen tvivl om, at Fru Lund har ramt en smagsvariant, som de fleste har lyst til at sætte tænderne i.

Fru Lund skød allerede fastelavn i gang den 13. januar, hvor de første fastelavnsboller kom i montren. Lige nu er der fire muligheder at vælge i mellem, hvoraf den ene altså er med skildpadde-karamel.

Derudover kan du få hindbær, creme og svesker.

Find din nærmeste Fru Lund lige her.