Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Opdag en helt ny verden med Minecraft merchandise  

Af Redaktionen

Sandkassespillet Minecraft er blevet mere populært end nogensinde før, og det er der en god grund til. Vi lever i en hverdag der vi har konstant brug for udfordringer og det er præcis hvad Minecraft kan levereMinecraft er sjovt at spille online, men også sjovt at lege offline. Derfor er det heldigt, at der findes masser af spændende merchandise, der gør det muligt.  

Mere end bare et spil 

Minecraft er faktisk mere end bare et spil. Minecraft gør det muligt at socialisere online, enten med dine venner, eller med mennesker du aldrig har mødt. Der er også opstået et enormt fællesskab gennem fankulturen omkring Minecraft, der gør verdenen endnu større. At være Minecraft nørd handler ikke kun om de mange timer man lægger ned i selve spillet, men i hele kulturen der omfavner det.  

Vi voksne har en tendens til at glemme, at børn er sociale på en helt anden måde i dag, end det vi var da vi var børn. Nu kan man være sammen, uden at være sammen. Meget af fællesskabet som vi er vant med at skal foregå udenfor i leg, foregår online gennem skærmen, og børnene taler med hverandre og føler at de leger sammen i lige så stor grad gennem skærmen som udenfor skærmen.  

Hvis du alligevel vil at dine børn skal lege lidt mere i den virkelig verden, så kan det være en god ide at prøve at sammenføje onlineinteressen med en offline verden. Det kan man for eksempel nemt gøre, gennem legetøj med Minecraft-tema, der opfordrer til at man også leger lidt i den virkelige verden.  

Udvid din verden med Minecraft legetøj 

Dette er også legetøj der får dine børn væk fra skærmen, så de kan lege det de spiller i virkeligheden.

Du kan få Minecraft merchandise til alle aldersgrupper, fra Minecraftbamser til de helt mindste, til legetøjsvåben, til dem der er lidt ældre. Man kan også få seje skoleting, som penalhus og skrivebøger i Minecrafttema. Hvis man virkelig vil vise hvor stor fan man er i skole eller i sin fritid, kan man også få tøj i Minecrafttema.  

Minecraft Diamant sværd – 60cm lavet af skum

Der findes et stort udvalg af LEGO med Minecraft-tema. Byggeklodsverdenen fra LEGO passer perfekt til Minecraft, og det er en helt ny måde at lege med LEGO på. Med LEGO kan man blive ved med at bygge Minecraftverdener udenfor computeren, og det er også sjovt at bygge sammen med sine venner.  

Hvis man gerne vil indrette sit værelse med seje Minecraft-ting, så kan man også få fede vægur med Minecraft-tema og puder, der gør børneværelset til en lille Minecraftverden.  

Hold en uforglemmelig Minecraft temafest  

Bliv årets helt og hold en Minecraft temafestEn fødselsdagsfest med Minecraft tema, er en fest dit barn sent vil glemme. For ta kunne holde den perfekte Minecraftfest, så er det en god ide at fokusere på at pynte op de steder der er mest synlige med ting i Minecraft-tema.

Det kan for eksempel være bordet, som alle vil komme til at se og sidde omkring, der man kan have Minecraft-dug, kopper, servietter og tallerkner, for virkelig at understrege festens Minecrafttema. Hvis man vil gøre festen ekstra festlig, kan man også puste op fede Minecraftballoner.  

Der er mange børn der er blevet helt opslugte af Minecraft. Det er et spil der hele tiden er i udvikling og som lader børn udvikle sig på en sjov måde. Derfor er det også ekstra sjovt, at man viser støtte til sit barns interesse, ved at holde en temafest. De fleste børn kan godt lide at holde temafest med noget de kan lide, og du kan ikke gå galt i byen med Minecraft temafest.  

 

Del artikel

Andre læser også