MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et godt grin i julegave: Oplev 6 af landets bedste komikere i Odense

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: PR
Foto: PR

Comedy BALLROOM har været rundt i Danmark og underholdt for fulde huse i år.

Nu er fjerde omgang af det populære comedyshow en realitet – heldigvis lægger turnéen igen vejen forbi Odense.

Fredag d. 26. oktober 2024 indtager 6 af landets bedste komikere Odeon.

Har du lyst til at opleve cremen af dansk comedy, eller kender du én, der ville sætte pris på at få et godt grin i julegave? Så kan du godt sætte kryds i kalenderen allerede nu.

Oplev disse 6 comedy-navne

Det er bestemt ikke hvem som helst, der tager med på turnéen næste år.

Nikolaj Stokholm, Mark le Fêvre, r8Dio (Brian Lykke og Kasper Nielsen), Victor Lander og Ane Høgsberg drager alle ud i landet med Comedy BALLROOM 4.

KORT OM KOMIKERNE:

Nikolaj Stokholm er en af Danmarks allerstørste komikere. Han har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vores andres. Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin. Nikolaj Stokholm stiller drillende spørgsmålstegn ved livets normaliteter og jokesne bliver leveret med en sådan sikkerhed og tempo, at publikum aldrig får tid til at kede sig. Hans energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekanten. Også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig – uden ord – er komiker.

Mark le Fêvre. Du kender ham fra TV-succesen Stormester, hvor han gennem flere sæsoner har givet den som underspillet quizshow-assistent. Mark le Fêvre har haft sin fortjente plads i dansk komiks superliga siden hans nominering som ‘Årets Komiker’ i 2019 ved ZULU Comedy Galla. Efterfølgende har du set ham optræde for udsolgt sale med hans to anmelderroste one-man shows ‘Bøvl’ og ‘Heldig’ med standup, der tager udgangspunkt i mødet med voksenlivet. Det er humor nord for bæltestedet med komisk fortvivlelse over dagligdagsscener.

r8Dio – er det ikke dem fra… Jo, det er det. Du kender Brian Lykke og Kasper Nielsen fra Krysters Kartel, Live fra Bremen og Guru. Siden coronanedlukningerne i 2020, har de haft stor succes med r8Dio – Danmarks nye high level snakke-sludre-taleradio i gulvhøjde med lytterne, hvor især den prisvindende podcastserie ”Undskyld vi roder” om en fiktiv lokalradiostation i Skuldborg, hvor alting sejler, har fået stor succes. Impro-fænomenet r8Dio vil gerne ses som den nye dreng/pige/person i klassen, der bringer ny transformationsmæssighed ind i dansk radio og podcastkultur.

Victor Lander. Allerede som 13-årig fik Victor en opvarmningstjans for Anders Matthesen ved frygtløst og aldeles uimponeret at snige sig ind backstage og byde sig til. Og som det ofte sker, når man tør stikke snotten frem og bevæge sig ud af sin comfort zone, så endte det i stor succes. Risskov-drengen har siden haft en kometkarriere på både TV og som standupper. Hans drengede charme har landet ham værtsroller i børneprogrammer på bl.a. DR Ultra, Ramasjang og LEGO Masters. Han har deltaget i, og vundet, Stormester, og så har han fået danskernes til at dø af grin i utallige panel- og comedy-programmer i fjernsynet. Victor har med sit one-man show ‘Weekend’ turneret landet rundt for fulde huse.

Ane Høgsberg har nok ikke en tilværelse, der er sjovere end så mange andres, men hendes selvironi, skarpe jokes og komiske timing, gør det umuligt ikke at grine både af og med Ane. Anes jokes tager udgangspunkt i det hverdagsliv vi alle kender og som godt kan trænge til at blive rusket lidt op i engang imellem. Hun er ikke bange for at udlevere sig selv eller sin egen utilstrækkelighed alt sammen for at publikum kan læne sig tilbage og grinende glæde sig over, at det ikke er deres liv hun beskriver. Som spirende komiker vandt hun i 2016 Zulu Comedy Gallas Talentpris og lige siden har hun bevist, hvorfor titlen blev hendes. Når hun ikke har travlt på de danske standup-scener, arbejder hun som konferencier, tv-vært, forfatter og podcaster – alt sammen med humoren som motor.

Ingen tvivl om, at comedy er fedt – med med det her lineup er Comedy BALLROOM4 bare 6 gange så fedt.

Du kan købe billetter her

Indtager scenen samme aften

Du kan altså glæde dig til at se 6 komikere i topform indtage scenen, og konceptet er som altid: Hver komiker har en lille halv time.

Det er lidt som en eksamen, man gerne vil op til, fordi man kan sit kram og gerne vil blære sig.

Denne eksamen ansporer komikerne til at levere deres ypperste, og som med de foregående års udsolgte shows i tankerne kan vi godt garantere, at det bliver aldeles ypperligt.

Du kommer sikkert til at gå hjem fra showet med krampe i lattermusklerne efter at have været udsat for underholdning fra øverste hylde af den danske comedyscene.

Oplev de seks komikere i efteråret 2024 i nogle af landets allerstørste koncertsale.

SHOWDATOER I EFTERÅRET 2024:

  • Lørdag 14.09.24 KULTURCENTER SKIVE
  • Fredag 20.09.24 MUSIKHUSET AARHUS
  • Lørdag 21.09.24 MUSIKHUSET ESBJERG
  • Fredag 27.09.24 VEJLE MUSIKTEATER
  • Lørdag 28.09.24 MCH HERNING KONGRESCENTER
  • Fredag 25.10.24 AALBORG KONGRES & KULTUR CENTER 
  • Lørdag 26.10.24 ODEON, ODENSE

Gå ikke glip af en sjælden mulighed for at opleve cremen af dansk comedy.

Billetter kan købes på ticketmaster.dk eller hos koncertsalene. Se mere info her

Del artikel

Andre læser også