MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find de gode deals i Odense

Af Michael Qureshi

Ønsker du at komme ud og opleve Odense by og se hvad den har at tilbyde, er dette nu muligt at gøre til en fornuftig pris.

Der findes nemlig en masse forskellige rabatkoder og deals i Odense. Hvad end du er til at komme en tur ud at spise, blive forkælet med en tur i wellness eller bare opleve lidt, så er dette muligt.

Tag ud og nyd en middag

Det er altid dejligt at tage ud og få en middag, og i Odense findes der et hav af forskellige restauranter og cafeer, som er et besøg hver.

Så hvad end du er til, er du næsten sikker på at finde noget lige for dig. Sushi, italiensk, mexicansk eller en tur på StreetFood, hvor der også findes et hav af valgmuligheder – udvalget er stort i Odense!

Der er ofte deals at finde til forskellige spisesteder, så hold øje med rabatkoderne – det kan være du finder et lækkert tilbud til netop din yndlingssrestaurant.

Få dig en omgang wellness

For de fleste mennesker lyder en omgang massage som den rene luksus, og dette er også til at opleve midt i Odense. Der findes en række forskellige massageklinikker, som ligger midt i centrum, som er klar til at give dig et frirum fra hverdagen med en skøn massage.

Hvis det derimod er dit hår, som trænger til en makeover, så er der også en række gode deals at finde til forskellige frisører beliggende midt Odense.

Hygge på sofaen

Somme tider er en god og hyggelig aften en aften hjemme på sofaen. Så hvis du en aften foretrækker dette, en aften foran tv’et, et spil på PlayStation eller hvad end du er til, så er der også rabatter at finde til dette formål. Hvis du leder efter et nyt TV eller PlayStation er der nemlig en rabatkupon at finde hos Wupti.