MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oplever du nok af din by?

Af Redaktionen

De fleste lidt større byer har massevis at tilbyde byens beboere, men ofte får beboerne ikke udnyttet byens aktiviteter nok.

De fleste ved, at de kan tage ud og shoppe, spise god mad eller gå på bar.

Men der er ofte mange flere ting at foretage sig end blot disse, og derfor får du her en guide til, hvad du kan lave i din by.

Oplev kulturelle arrangementer

Rigtig mange byer har både biografer, teatre, koncertpladser, museer og meget andet, hvor man kan få en kulturel oplevelse af den ene eller anden art.

Vi besøger ofte museer, når vi besøger andre byer, men kender du egentlig din egen bys historie?

Et besøg på det lokale museum kan udvide din horisont og din viden om den by, du bor i, og samtidig lære dig om områdets historie.

Derudover har mange lokale teatre sommetider lokalforestillinger med lokale skuespillere – og sommetider større forestillinger med mere kendte optrædende.

Kig på MigogOdense, om der står noget om kommende shows, eller google dig frem til, hvad der sker af teaterforestillinger og koncerter i dit område.

Hvis du og familien gerne vil i teatret, og der går en fantastisk forestilling nu og her, men I ikke lige synes økonomien er til det, kan I nemt og hurtigt låne op til 15.000 kr, så der er plads til lidt sjov i hverdagen. Se mere på https://monni.dk/laanebeloeb/laan-15000-kr/.

Udnyt naturen og få motion og frisk luft

Nu, hvor foråret er over os, og sommeren nærmer sig med hastige skridt, er det bare om at komme ud og opleve den fantastiske danske natur.

I mange danske byer findes flotte parker, hvor man kan gå en tur, kigge på blomster og flotte planter eller måske sætte sig på en bænk og nyde omgivelserne og det gode vejr.

Der findes også skovområder omkring mange af de større, danske byer, og her er der virkelig mulighed for udfoldelse – hop på mountainbiken, snør løbeskoene, luft hunden eller tag børnene med på skovtur og nyd godt af de smukke omgivelser i de danske bøge- og egeskove.

Prøv nye barer og restauranter

Vi mennesker er vanedyr, og vi har tendenser til at gå til de samme barer og restauranter, som vi altid gør.

Men din by har sikkert mange flere muligheder, end du lige går og tror, så hvorfor ikke prøve noget nyt?

Undersøg, hvilke typer restauranter, der egentlig findes i din by, og prøv noget nyt næste gang du skal ud og spise.

Eller tag vennerne med på en helt ny bar, næste gang I skal mødes til en øl eller cocktail ude i byen. På den måde udvider I jeres horisont, prøver noget nyt og lærer mere om den by, I bor i – smart, ikke sandt?

Der er altså nok ting at tage sig til i de danske byer, så benyt foråret og det gode vejr til at udforske bylivet og områderne omkring byerne, og du vil uden tvivl få massevis af gode oplevelser.