MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Optimér din bæredygtighed

Af Annoncør

I løbet af de seneste par år er der kommet mere og mere fokus på begreber som bærdygtighed og miljøbevidst.

Det hænger sammen med, at der hele tiden bliver offentliggjort nye og skræmmende statistikker og målinger, der viser, at klimaforandringer er medvirkende til at belaste jorden og dens beboere.

Annoncør betalt indhold leveret af Energitilskud.net

Hvad kan jeg gøre for at blive mere bæredygtig?

Der er forskellige ting, som du kan vælge at gøre for at blive mere bæredygtig. En af mulighederne er at udskifte dine ældre og traditionelle varme- og energiløsninger i din bolig med en mere bæredygtig og miljøbevidst løsning.

Hvis du vælger at gøre dette, er der muligt for dig at få et energitilskud, så du kan spare penge på at få installeret en mere bæredygtig løsning. Se dine tilskudsmuligheder lige her!

Bæredygtighed handler om løsninger, der ikke belaster miljøet i samme grad som de løsninger, der findes nu. Bæredygtighed og miljøbevidst er essentielle faktorer, hvis klimaforandringerne skal minimeres.

Det kræver en drastisk omvæltning for den måde, vi lever på, hvis vi ønsker at gøre noget ved de klimatiske ændringer. Det er vigtigt, at vi løfter i flok, når det kommer til den grønne omstilling.

Hvorfor jeg kan få tilskud?

Den primære årsag til at du kan få et energitilskud er, at regeringen har besluttet at belønne de danskere, som tænker mere bæredygtigt med finansiel støtte.

Det betyder, at hvis du vælger at udskifte din eksisterende løsning med en mere bæredygtig løsning, vil det være muligt for dig at ansøge om energitilskud.

Hvordan skal jeg ansøge om energitilskud?

Når du ønsker at ansøge om energitilskud, er det en god idé at henvende dig til flere forskellige energiselskaber. Dette skal du gøre, fordi de forskellige energiselskaber ikke nødvendigvis kommer med det samme tilbud.

Når du har fået en skriftlig godkendelse fra et energiselskab, kan du begynde at kontakte relevante håndværkere, som kan udføre opgaven for dig.

Del artikel

Andre læser også