MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oreo eller Nutella shake: Vi har testet byens nye lækre milkshakes

Af Betina Vestergård Jepsen
Her ses tre af Café Cuckoo's Nests milkshakes:
Her ses tre af Café Cuckoo's Nests milkshakes: "Back To The Yard Nutella”, “Big Daddy Oreo” og “Pink Velvet Strawberry”.

Hvis du har brug for en pause fra juleshoppingen, kan vi anbefale dig at kigge forbi Café Cuckoo’s Nest og prøve en af deres fem eksklusive milkshakes!

Den kendte café har netop skiftet ejere, og deres planer er at føre Cuckoo’s Nest tilbage til sin storhedstid.

Nye ejere – og nyt menukort

De nye ejere Mirsad Halilovic og Caglar Koycu har udskiftet menukortet, og på det nye menukort finder man disse fem hjemmelavede milkshakesvarianter, som alle koster 60 kr. stykket:

Big Daddy Oreo Shake: Hvis du er en af dem, der ikke kan få nok af den søde Oreo-kiks, vil du elske denne milkshake med knuste Oreos. Den er dog meget sød, så det er (desværre) ikke en af dem, man kan drikke uanede mængder af.

Freak Daim Phenomenon Shake: Måske har du prøvet en McFlurry med Daimchokolade? Men det er nok de færreste, der har prøvet en milkshake med det i. Det kan du prøve på Cuckoo’s Nest.

Pink Velvet Strawberry Shake: Hvis du bedst kan lide den lyserøde is i den klassiske Tricoloreis, vil du elske denne milkshake, som smager ligesom en lækker jordbæris. Mmh!

Back To The Yard Nutella Shake: Vi kender nok allesammen typen, der spiser Nutella med en ske direkte fra glasset – måske hører du selv til den kategori.. Hvis det er tilfældet, vil du elske denne milkshake!

Vanilla Cocochok Shake: Denne kokosdrøm tager dig med til tropiske himmelstrøg – og den smager også himmelsk!

Alle milkshakesene er pyntet flot med flydende chokolade og nødder samt en donut på kanten af glasset.

Her ses milkshaken “Back To The Yard Nutella”.

Selvom man har lyst til at smage alle varianterne, må vi advare om, at man nok får problemer med at drikke ud. De  eksklusive milkshakes fylder nemlig godt i maven og stiller ens sliksult for et godt stykke tid.

Velbekomme!

Café Cuckoo’s Nest
Vestergade 73
5000 Odense C