MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbner i næste uge: Danmarks største børnetøjs-outlet kommer igen til Odense

Af Michael Qureshi

Julen står snart for døren, og gaverne skal til at købes.

Det samme gælder vintergarderoben, i takt med at det bliver koldere dag for dag. I det hele taget stirrer de fleste børnefamilier ind i en rigtig dyr tid.

Så det kan ikke andet end at blive taget imod med åbne arme, at Danmarks største børnetøjsoutlet igen rammer Odense allerede fra næste uge.

Åbner Black Friday

Det sker i Odense Congress Center på Ørbækvej, når man åbner på Black Friday d. 27. november kl. 08.00.

Det er samtidig næsten dobbelt så stort som i løbet af sommeren, hvor Outletland også blev et kæmpe trækplaster i en måneds tid i Odense.

“Vi glæder os til endnu engang at vise jer Danmarks suverænt største børnetøjsoutlet, når vi åbner op for hele 1900m2 fyldt med vilde tilbud og nye varer i alle størrelser fra 0 mdr. – 16 år,” skriver Outletland i en pressemeddelelse.

 

Spar op til 80%

Man kan spare helt op til 80% på nye varer fra kendte danske mærker, og der bliver mere end 100.000 varer at vælge imellem.

Der er mindst 50% at spare på alle varer og helt op til 80%, så pludselig bliver det overskueligt at få købt alt det lækre til vinteren og måske klare julegaver i samme ombæring.

For udover tøj så rykker man også ind i Odense med et gigantisk sortiment af legetøj fra flere kendte mærker til usædvanligt skarpe priser.

Outletland, der står bag det store set-up, har netop deres ekspertise i at rykke ind i de større danske byer med masser af varer fra fede brands.

Spar helt op til 80% på nye varer fra bl.a. Mini A Ture, Noa Noa, Småfolk, Melton, PopUpShop, Huttelihut, Müsli, Freds World, Smallstuff, Smallrags, Mala, Color Kids, En Fant, Fixoni og mange flere lyder det fra Outletland.

Kører helt frem til jul

Outletland kommer til at køre i Odense i knap en måned fra fredag d. 27. november til og med mandag d. 21. december.

“Vi bliver altid så godt modtaget i Odense, og vi glæder os til at komme tilbage med vores vinterkollektion med over 100.000 stykker tøj fra over 35 forskellige mærke, og så har vi fået en stor legetøjsafdeling også, hvor man ligeledes sparer 50% på alt.

Så man roligt komme herud og få købt både julegaver og til vintergarderoben og spare en masse penge,” lyder det fra Andreas fra Outletland.

Vind for 10.000 kr. børnetøj og legetøj

Outletland kører lige nu en vild konkurrence, hvor du kan vinde 10.000kr. til deres butik – en tidlig julegave for en heldig vinder.

Præmien kan naturligvis bruges på både børnetøj, sko, legetøj – og alt det andet, som du finder på de mange kvadratmeter.

For at få chancen for at vinde den fede præmie, så skal du blot trykke deltager/interesseret i begivenheden på Facebook lige her.

Det er Corona-tid, og derfor har Outletland taget højde for en masse forholdsregler. Dem kan du læse herunder.

  • Direkte ind- og udgang til det fri.
  • Gives kun adgang til en begrænset mængde kunder i butikken ad gangen. Butikken er stor og med god plads, så alle kan føle sig sikre og holde afstand.
  • Der vil være opsat sprit i hele butikken.
  • Der vil være opsat afstandsmærker i hele butikken, som skal sikre, at der holdes korrekt afstand
  • Ved kødannelse udenfor butikken skal der holdes 2 meter afstand
  • Der opfordres til at man kommer alene, eller alene sammen med andre handlende, og i denne tid lader eksempelvis børnene blive hjemme

Hvad: Danmarks største børnetøjsoutlet åbner i Odense
Hvor: Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ
Hvornår: Grand Opening fredag d. 27. november
Du kan læse mere om Outletlands åbning i Odense her

Der holdes åben ALLE dage i perioden 27. November – 21. December (også om søndagen)
– Mandag-fredag: 10.00-17.30 // Lørdag-søndag: 10.00-15.00
– BEMÆRK: På åbningsdagen er der åben fra 08.00.

Del artikel

Andre læser også