Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Over 30.000 deltog sidst: Nu løber Danmark igen sammen

Af Emil Kjær Jørgensen

Mere end 30.000 deltagere var med, da nogle af Danmarks største løbsarrangører gik sammen om Danmark Løber med det formål at få danskerne ud i forårsvejret, og vise at vi står sammen ved at løbe alene.

Og nu gentager de den store succes søndag den 21. juni.

“Vi viser hele Danmark, at vi endnu engang står sammen ved at løbe eller gå alene. Et gratis løb, hvor vi opfordrer alle til at iklæde sig løbetøj i de danske farver, så Danmark d. 21. juni er fyldt med løbere i rødt og hvidt tøj,” fortæller arrangørerne om eventet.

Distancerne er på 5, 10 eller 21,1 km, og du kan deltage, uanset hvor i landet eller udlandet, du bor. Denne gang er det også muligt at tilmelde 21,1 km walk.

“Vi livestreamer det hele fra vores studie, så du kan følge med på din mobil undervejs. Det eneste det kræver er et par gode sko, en mobil og masser af godt højt humør,” lover arrangørerne.

Sådan foregår det

‘Danmark løber’ afholdes d. 21. juni, hvor tusindvis af løbere, over hele Danmark, er klar i løbetøjet, når startskuddet lyder kl. 10.00. Du modtager en mail med et startnummer, som du printer ud og sætter på trøjen, og så er du klar.

“Vi sørger for opvarmningen, inden du begiver dig ud på din yndlingsrute på 5, 10 eller 21,1 km fra din bopæl. Din tid starter kl. 10.00.

Udover opvarmning vil der være massevis af peptalk, fede lodtrækningspræmier og interessante interviews med forskellige løbere på ruten.

Vi livestreamer det hele fra vores studie fra kl. 9.30-12.30, så du kan se med fra din mobil, mens du løber (husk at holde øje med trafikken) eller lytte til programmet i dine høretelefoner,” fortæller arrangørerne og fortsætter:

“Måske møder du andre løbere i de røde/hvide farver og med et startnummer på maven undervejs på din løbetur – giv dem en flyvende ‘highfive’ på afstand.

Undervejs kan du sende fotos eller små videoklip ind, som vi vil forsøge at vise så mange af som muligt. Dette gør du ved at bruge #danmarkløber.

Når du er i mål vinker du til din nabo og klikker på ’stop tiden’ i din tilsendte mail. Nu er dit resultat tilgængelig på sportstiming.dk og du vil herefter modtage et fedt diplom. Din virtuelle medalje modtager du med dit startnummer.”

Hvad: Danmark Løber
Hvor: Hvor du vil
Hvornår: Søndag den 21. juni

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også