MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overdådigt kagebord ved Odense Å: Gå helt amok i kagebuffet

Af Betina Vestergård Jepsen
Foto: Odense Aafart.
Foto: Odense Aafart.

Søndag den 5. august inviterer Odense Aafart og Konditoriet Kagedåsen til stort kagebord i idylliske omgivelser ved Odense Å fra klokken 14 til 16.

Dagen starter på en af Odense Aafarts turbåde, hvor der bliver serveret et glas mousserende vin som velkomstglas. Når båden når frem til Fruens Bøge, kan du og dine medpassagerer tage for jer af det store, lækre kagebord fyldt med alverdens velsmagende kager.

I bedste picnicstemning kan I nyde kagen i det grønne med tæpper, te og kaffe.

Lækker, hjemmelavet kage

Kagerne bliver leveret af Konditori Kagedåsen, som har et konditori i Brandts Passage. Indehaver Lone Ebdrup har lavet kager i mange år, og da hun for fire år siden medvirkede i “Kagekampen” på Kanal 5, fik hun ideen til at lave sit eget konditori. Hos Konditoriet Kagedåsen sætter de en ære i at lave alt fra bunden og af de bedste råvarer.

Foto: Konditoriet Kagedåsen. Her ses et udpluk af konditoriets mange lækre kager.

Det koster 299 kr. at deltage (inkl. sejltur, kaffe, te og kage ad libitum). Du finder billetter til det store kagebord på åen her.

English afternoon tea

Udover det store lækre kagebord ved åen kan du også komme til English afternoon tea ved åen søndag den 27. maj fra klokken 14 til 16.

Det er ligeledes Odense Aafart og Konditoriet Kagedåsen, der arrangerer arrangementet, og du kan se frem til et hyggeligt teselskab med en masse lækkerier.

Dagen starter på båden med et glas mousserende vin og hjemmelavede fyldte chokolader. Når båden ankommer til Fruens Bøge, er der dækket op med hvide duge og porcelæn under de smukke bøgetræer, og her bliver der serveret en overdådig anretning bestående af små sandwiches, scones med hjemmelavet marmelade og lemoncurd, ginger crackers og udvalgte konditorkager. Kaffe og te er naturligvis ad libitum.

Det koster 299 kr. at deltage (inkl. sejltur og afternoon tea). Du finder billetter til English afternoon tea på åen her.

Foto: Odense Aafart.
Seneste nyt