Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overvej en ny opvaskemaskine fra Vestfrost

Af Annoncør

Opvaskemaskiner præsterer forskelligt, når det gælder at gøre service rent. Selvfølgelig har det en betydning, om du husker at skylle servicet af, inden du sætter det ind i maskinen (hvilket især er en vigtig ting at gøre ved de industrielle opvaskemaskiner). Men opvaskemaskiner adskiller sig meget fra hinanden, hvad angår deres støjniveau, programmer, og hvor grundig en vask af service de giver.

Vestfrost opvaskemaskine til underbygning

Har du brug for en ny opvaskemaskine, kan du finde en Vestfrost opvaskemaskine til underbygning med kulfri motor, børnesikring samt elektronisk indikator for manglende salt og afspændingsmiddel. En opvaskemaskine fra Vestfrost kommer selvfølgelig med det indre udstyr, du forventer dig af en opvaskemaskine. Fx en aftagelig bestikbakke, sammenfoldelige tallerkenrækker samt en bestikkurv.

Hvorfor vælge en maskine til underbygning?

Opvaskemaskiner til underbygning er de mest udbredte, og hvis du allerede har pladsen i hjemmet til at stille én an, er de det oplagte valg. Siden maskinen står på gulvet, er det selvfølgelig vigtigt, at der er ordentlig børnesikring. Men det er ikke så svært at finde en maskine, der præsterer på dette punkt. Vigtigt er også, at designet lægger op til, at du kan tømme maskinen i en sund arbejdspositur.

Få en maskine med god energiklasse

Når du køber ny opvaskemaskine, så bør du have energiklassen in mente. Den siger nemlig noget om, hvor dyrt det bliver dig at bruge maskinen. Ved opvaskemaskiner er det ofte bedst at gå efter en maskine med en god energiklasse, fx B eller C, så du ved, at strømmen bruges effektivt, hvor at der ikke går en masse til spilde. Men en maskine med lidt lavere energiklasse kan dog også gøre det.

Men det kan selvfølgelig være, at du ender med at skulle veje hensynet til en energieffektiv vask op mod at have en masse programmer eller andre features, der er praktiske til dagligt, til din rådighed.

Del artikel

Andre læser også