MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overvejer du at investere i Bitcoin?

Af Annoncør

Gode nyheder for investering i kryptovaluta i 2019

Kan du huske nyheden om den 18-årige gymnasieelev fra Odense, som nu tjener millioner på Bitcoins? Det er sådanne historier, der kan få én til at overveje at springe med på bølgen med Bitcoin og andre populære kryptovalutaer. Indtil videre har mange danskere dog fornuftigt nok været tilbageholdende, når det kommer til kryptovaluta som betalingsform, men nye globale regulativer lover godt for den fremtidige brug og udbredelse af de alternative betalingsformer.

Facebook er med til at udbrede kryptovaluta

De kommende regulativer skal blandt andet stabilisere kursen på Bitcoin og andre kryptovalutaer, så det bliver en langt sikrere investering og betalingsmiddel. De gode nyheder bakkes op af, at Facebook i juni meldte ud, at de vil lancere deres egen digitale valuta Libra, som vil kunne bruges til alt fra overførsler mellem venner, pengedonationer og indkøb af musik og fysiske varer online.

Libra er ikke en kryptovaluta, men Facebooks lancering af en digital valuta til de mere end 2,3 mia. brugere verden over vil med stor sandsynlighed også gøre kryptovaluta mere udbredt. De mange gode nyheder gør tilsyneladende allerede nu, at Bitcoin støt stiger i kurs – og desto større grund er der til at se nærmere på investering i kryptovaluta.

Hvordan foregår investering i Bitcoin?

Der findes et stort udvalg af platforme online, hvor man kan komme i gang med at investere i Bitcoin og andre kryptovalutaer. Hvadenten du selv har lyst til at prøve at investere i Bitcoin eller blot gerne vil studere kryptovaluta nærmere, kan det stærkt anbefales, at du laver en grundig research. Mange investeringssider tilbyder en testversion, hvor du kan afprøve investering i kryptovaluta uden at risikere noget. På den måde kan du få et solidt indblik i dét at investere – inden der kommer penge på højkant.

Investering i Bitcoin og andre kryptovalutaer foregår grundlæggende som al anden investering: Først køber du Bitcoin for et bestemt beløb, hvorefter du senere sælger, når kursen er fordelagtig for dig. Det mere komplekse ligger i at beslutte sig for en bestemt strategi – vil du løbende opkøbe kryptovaluta, når kursen er attraktiv og vente med at sælge til et godt stykke ude i fremtiden? Eller vil du løbende holde dig opdateret om kursudviklingen og sælge og købe alt efter mindre stigninger?

Der findes også såkaldte investeringsrobotter, som automatisk køber og sælger alt efter kursen – på den måde skal du ikke bruge alverdens tid på investeringen. Du bør dog altid læse saglige anmeldelser og brugerkommentarer, inden du beslutter dig for denne passive type af investering: Hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er dét som regel sagen!

Se mere her, hvis du vil læse en dansksproget, brugervenlig introduktion til investering i Bitcoin og andre typer for kryptovaluta eller vide mere om de forskellige teknologier bag kryptovaluta-udviklingen, ligesom du kan læse grundige anmeldelser af de forskellige investeringsplatforme.

Del artikel